• Dette er en helt ny situasjon for meg, sier De John til Fædrelandsvennen.

Den amerikanske midtstopperen ble hentet til Start etter å ha imponert på prøvespill før sesongen. Han imponerte med sin duellstyrke og innsats i første seriekamp mot Lillestrøm, hvor han ble kåret til sørlendingenes beste spiller.

Siden har han variert veldig. I de siste seks kampene står han bokført med null minutter.

  • For første gang i karrieren min sitter jeg på benken. Det er definitivt tøft, sier De John.

- Frustrerende

Bård Borgersen har brukt Jørgen Hammer og Michael Christensen på stopperplass i de kampene han har ledet Start.

  • Det er frustrerende ikke å få spille. Det er opp til treneren hvem som får sjansen, så jeg må bare fortsette å jobbe hardt. Forhåpentligvis klarer jeg å vinne tilbake plassen, sier De John, som er klar når eventuelt sjansen måtte by seg.

  • Det blir snart, håper jeg, sier han.

Har landslagsambisjoner

Da han kom til Start, uttalte De John at han hadde ambisjoner om å spille seg inn på A-landslaget til USA med godt spill for sørlendingene.

  • I begynnelsen av sesongen gikk det greit, men så kom jeg inn i en litt tøff periode, hvor jeg spilte noen dårlige kamper. Jeg har vært litt ustabil, sier De John, som ikke kom til Norge for å spille kamper i 3. divisjon for Start 2. - Det er godt å spille 90 minutter for andrelaget for å holde seg i kampform, men jeg sikter med inn på landslaget på sikt, så alt jeg ønsker er å få spilletid på øverste nivå, sier De John.

- Hvordan ser du på sesongens fire siste kamper?

  • Vi tar bare én kamp av gangen. Oppgjøret mot Sandefjord er veldig viktig. Vi må ta poeng i den kampen – helst vinne – og det tror jeg vi kan klare, sier De John.

24-åringen har vært involvert i 19 av 26 seriekamper denne sesongen.