KRISTIANSAND: — Odd er et veldig bra lag, og har gode spillere over hele linja. Det er en ny tøff kamp, for de er vel så gode som Molde, sier kaptein Rolf Daniel Vikstøl.

Han har troen på at Start kan få med seg noe fra den vanskelig bortekampen, dersom laget er på sitt beste.

— Vi har ofte spilt bra kamper der oppe, og det blir ofte jevne kamper mot Odd, sier Vikstøl.

Odd har ikke sluppet inn mål så langt i serien.

— Det er fullt mulig å score mot Odd, og det er fullt mulig å holde tett, sier Vikstøl.

Målrikt i fjor

Kapteinen er selvskreven på laget. Det er også Henrik Robstad, som har tatt overgangen fra 1. divisjon til eliteserien med bravur.

— Odd vært gjerrige og de har vært bra. Vi møter et godt lag, og det er gøy å spille mot de beste. Det blir som mot Molde – tøff motstand – men det er bare moro, sier Robstad.

Venstrebacken har vært blant Starts beste i sesongens fire første kamper, og skal mye av æren for at sørlendingene bare har sluppet inn tre baklengsmål.

Søndag er venter nok en vanskelig utfordring for Steinar Pedersen når Start jakter sin første borteseier siden Haugesund ble slått 30. mai i fjor.

I fjor endte det 3-3 mellom de to lagene i Skien. På Sør Arena vant laget fra Skien 4-0.

— Det blir vel ikke samme sifre nå. Vi har vært gjerrige i begge ender av banen, så vi får satse på å score mer mål, og angripe litt mer. At vi skal være like gjerrige fremover, håper jeg vi klarer, sier Robstad.

- Ekstremt strukturerte

Den tidligere Jerv-spilleren har aldri møtt førstelaget til Odd.

— Jeg har spilt mye mot Odd 2, men jeg har aldri møtt A-laget. Men det er mye av det samme, de er ekstremt strukturerte, og de har en spillestil som er veldig bra. Vi vet hva de kommer med, men det er gode på det, så vi må demme opp, sier Robstad.

Start møtte Donn i cupen torsdag, så det har ikke vært mye tid til restitusjon før Odd-kampen.

— Det er viktig at vi holder oss i gang nå, slik at vi får overskudd til søndag, sier Robstad.

Hør FVNs podcast, Fotballradioen.