— Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av klubben så lang. Det virker å være et godt miljø her, og jeg har blitt tatt godt i mot, sier Sondre Tronstad (18) etter et par dager i engelske Huddersfield.

18-åringen, som har takket nei til Starts tilbud om kontraktsforlengelse, kan skrive under på kontrakt med engelskmennene etter å ha sett på forholdene. I utgangpunktet skal han i starten trene med a-laget, men spille kamper for reservelaget.

— Vi har ikke diskutert dette med kontrakt og sånn enda. Det får vi ta senere, sier midtbanespilleren, som onsdag hadde fri.

Høyt tempo

Han ankom byen i Yorkshire sammen med pappa Frank Tronstad mandag kveld, og reiser hjem til Kristiansand mandag. Tirsdag hadde han sin første trening med klubben. Han ble kastet rett inn på a-lagstrening.

— Det er gøy å bli testet mot de beste. Det var høyt tempo og mange gode spillere, sier Tronstad, som kun skal trene med klubben.

Skal se kamp

I tillegg skal han se A-lagets kamp mot Burnley på John Smith's Stadium lørdag. Huddersfield ligger midt på tabellen i Championship i England.

— Det gleder jeg meg til, sier Tronstad, som forlater Start etter å ha vært i klubben siden han var 14. 18-åringen mener han har fått for lite spilletid i eliteserien i år og at utviklingen hans ikke har vært som ønskelig.