Tidligere Start-spiller klar for Fredrikstad

Søgne-gutten Philip Aukland (20) går fra Fram Larvik til Fredrikstad.

Publisert: Publisert:

Philip Aukland er klar for Fredrikstad. Her i aksjon i cupen mot Bærum tidligere i år. Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Etter kun et drøyt halvt år i 2.-divisjonsklubben Fram Larvik bytter Philip Aukland (20) lag. Forsvarsspilleren fra Søgne, som var Start-eiendom inntil i vinter, har skrevet kontrakt med Fredrikstad.

– Dette er et steg opp både sportslig og fasilitetsmeesig. Jeg gleder meg virkelig til å bli med på dette her. Jeg er glad og takknemlig for at klubbene ble enig og setter pris på at Fram ga meg muligheten til å velge, sier Aukland til Fredrikstads hjemmeside.

Aukland spilte i fjor i Arendal, på lån fra Start. Før sesongen gikk han til Fram Larvik, som ligger på femteplass i sin 2.-divisjonsavdeling. De slo også Start ut av cupens 1. runde.

Les også

Møter Start i cupen: – Vi er fire fra Kristiansand som er blitt fortalt at vi ikke er gode nok. Da vil vi vise at de har tatt feil

Les også

Start ut i første runde for første gang på 57 år: – Vi får som fortjent

Sportslig leder i Fredrikstad, Per Mathias Høgmo, sier følgende om 20-åringen.

– Philip har gått gradene i Start og er godt skolert. Han har tidligere vært mest aktuell som stopper, men har markert seg som back i Fram. Han har gode ferdigheter, bra fart, god rekkevidde, er offensiv, men samtidig har han gode forsvarsferdigheter, sier den tidligere landslagstreneren til fredrikstadfk.no.

Publisert: