KRISTIANSAND (fvn.no): — Det er en rolle jeg har bekledd før fra tiden i Vigør. Jeg har spilt mye spiss de siste årene, men de siste ukene har jeg snakket en del med Steinar (Pedersen) om dette her, og det er noe vi har lyst å prøve ut. Jeg ser positivt på det, og det er en posisjon jeg kan passe bra i, sier Salvesen til Fædrelandsvennen.

20-åringen, som kom fra Vigør før 2014-sesongen, har kommet inn som innbytter i Starts to siste kamper, og reddet poeng både mot Strømsgodset og Sogndal sist.

— Kan du komme i scoringsposisjon fra midten også?

— Ja, jeg føler det. Det er selvfølgelig mye defensiv jobbing også, som jeg ikke har hatt tidligere. Det tror jeg skal gå fint. Det er hovedsak det offensive jeg skal bidra med, sier Salvesen.

Les også:

Lars-Jørgen Salvesen har blitt drillet som indreløper denne uka. Her er han i aksjon på fredagens trening.

— Pigg i det siste

Salvesen fikk seg en smell i kneet i starten av fredagens trening. Han fryktet da å gå glipp av kampen mot Bodø/Glimt.

— Det var kne mot kne i firkantspillet. Det var veldig bra at det ikke var noen vridning, for det hadde vært skummelt. Jeg slet med det for noen uker siden, og jeg var redd det ble slått opp igjen, sier Salvesen.

Han fikk tapet opp kneet, og fullførte økten.

— Det gikk fint resten av treningen, selv om jeg hadde litt smerter, sier Salvesen, som tror det skal gå greit å spille søndag.

— Jeg har følt meg veldig pigg i det siste, så det hadde vært kjedelig om det hadde vært ordentlig alvorlig.

Les også:

20-åringen fikk seg en smell i kneet under fredagens økt, men kampen mot Bodø/Glimt skal ikke være i fare, tror Salvesen.

Mange ute

Hellemyr-gutten mener de to scoringene de siste par ukene har hjulpet på selvtilliten. På fredagens trening viste han også god form under spilløkten med tre mål.

— Det er gøy å sette de litt. Deilig, sier Salvesen.

Steinar Pedersen må klare seg uten en rekke spillere til søndagens kamp. Dennis Antwi (hodeskade), Andreas Hollingen (magen), Dulee Johnson (karantene) og Uduak Idemokon (langtidskadd) er definitivt ute.

I tillegg har Daniel Aase slitt med øynene de siste dagene, og er usikker. På fredagens trening måtte også Jibril Bojang gå av før treningen var over. Han fikk behandling av fysioterapeut Jørgen Rostrup etter økten.

Chidiebere Nwakali er tilbake etter å ha vært syk de siste par dagene.

Sannsynlig Start-lag (4-5-1): Håkon Opdal - Jens Skogmo, Tapio Heikkilä, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad - Eirik Wichne, Lars-Jørgen Salvesen, Gudmundur Kristjansson, Chidiebere Nwakali, Espen Børufsen - Jibril Bojang.