Start sliter med store skadeproblemer før generalprøven mot Viking i Stavanger søndag. Lørdag ble det klart at Mons Ivar Mjelde får med seg tre Vindbjart-spillere til oppgjøret.

Kim Kvaalen, Preben Skeie og Jon Ole Reinhardsen er alle i troppen.

Tester midtbanespiller

Mjelde har også med seg en prøvespiller fra Stabæk, nemlig Emil Dahle. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Dahle er midtbanespiller, og fikk bare fire kamper for Stabæk i eliteserien forrige sesong. Han har tidligere spilt for Molde og HamKam. I 2013 hadde scoret han ni mål og serverte seks målgivende pasninger for sistnevnte klubb.

— Emil skal få spilletid og anledning til å vise seg frem. Vi vil også takke Vindbjart og deres tre spillerefor at de er sporty og stiller i sin frihelg i denne situasjonen, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til ikstart.no.

Hollingen ute

Tidligere i uka ble Molde-duoen Ole Martin Rindarøy og Andreas Hollingen klare for Start. Bare Rindarøy er med søndag. Hollingen gikk av fredagens trening med en vond lyske.

Følgende Start-spillere er ute med skade: Jesper Mathisen, Espen Hoff, Rolf Daniel Vikstøl, Kristoffer Ajer, Andreas Hollingen, Jon Hodnemyr, Eirik Wichne, Adi Markovic, Lasse Sigurdsen, Erlend Segberg.

Keeper Ingvar Jónsson er opptatt med landslagsoppdrag for Island, og lørdag ble det klart at Fernando Paniagua er ferdig i Start.

Se treningskampen mellom Viking og Start direkte på fvn.no. Avspark i Stavanger er kl. 17.00.

Her er hele Start-troppen:

Håkon Opdal

Samuel Dirscher

Ole Martin Rindarøy

Alex De John

John Olav Norheim

Robert Sandnes

Espen Børufsen

Solomon Owello

Gummi Kristjansson

Lars-Jørgen Salvesen

Mathias Vilhjalmsson

Mathias Rasmussen​

Emil Dahle (prøvespiller fra Stabæk)

Preben Skeie

Jon Ole Reinhardsen

Kim Kvaalen