— Det skal bli stort å møte Norges beste trener, sier Mathisen.

27-åringen gjør comeback i midtforsvaret til Start i kampen mot Sørlandslaget. Mathisen innrømmer at han gleder seg stort til å se både Erik «Myggen» Mykland og Leif Otto Paulsen på trenerbenken.

— Jeg har spilt med begge to, og det er to gode gutter. Det at Erik er med er stas, og vil trekke ekstra mye folk. Det er synd at han ikke spiller, men vi får håpe Myggen kaster dressen i andreomgangen, for jeg regner med at han stiller opp i dress, sier Mathisen og ler.

Møter lovende spillere

Mathisen har ikke bare gode minner fra Starts møter mot Sørlandslaget. I 2010 skadet han ankelen etter en unødvendig takling.

— Heldigvis består den gjengen som er satt sammen nå av unge gutter, som er på vei fram. Den består ikke av gutter som er bitre for at de aldri var gode nok for Start. Det er den store forskjellen, og sånn skal det også være. Sørlandslaget skal bestå av spillere som har en framtid, og som kan utvikle seg. Det blir gøy for alle som kommer og ser på, sier Mathisen.

Kampen mellom Start og Sørlandslaget vises direkte på fvn.no. Avspark er kl. 17.00. Start (4-4-1-1): Håkon Opdal – Jon Hodnemyr, Alex DeJohn, Jesper Mathisen, Rolf Daniel Vikstøl – Espen Hoff, Gudmundur Kristjansson, Kristoffer Ajer, Robert Sandnes – Mathias Rasmussen – Alejandro Castro.

Benken: Ingvar Jônsson, Erlend Skagestad, John Olav Norheim, Joachim Eriksen, Fernando Paniagua, Eirik Wichne

Sørlandslaget (4-2-3-1): Benjamin Boujar – Alexander Jones, Johan Naglestad, Erlend Buchner, Torje Wichne – Erlend Segberg, Thomas Zernichow - Ylldren Ibrahimaj, Daniel Aase, Nicolai Aas – Lasse Sigurdsen.

Benken: Jan Thomas Sandvik, Jakob Braathen, Endre Omland, Daniel Johansen, Marius Harr, Henrik Andersen, Thomas Lindberg.