Vindbjart — Start 4-2

Start manglet flere av sine viktigste spiller til treningkampen mot Vindbjart, og stilte med ubeskrevne blad som Nikolai Harris og Philip Aukland i startoppstillingen. Hele ti spillere fikk hvile.

Kampen startet i et forrykende tempo. Allerede etter ett minutt fikk Alejandro Castro en kjempesjanse som ble reddet på streken.

Bare minutter senere tok Vindbjart ledelsen. En god Rasmus Repstad var sikker fra merket, og dermed var bortelaget i føringen.

Salvesen og Rasmussen gode

Vindbjart sto høyt, mens Start slet med presset, spesielt i midtbaneleddet. Samtidig var de offensive spillerne i Mathias Rasmussen og Lars-Jørgen Salvesen gode, og skapte trøbbel for Vindbjarts forsvar.

Det var derimot John Olav Norheim som satte inn 1-1. Ernest Asante fikk fyre av fra 20 meter, Norheim fikk en touch på ballen som gikk i mål.

Halvveis inn i omgangen ble Rasmus Repstad spilt gjennom av Kim Kvaalen. Keeper Ingvar Jonsson havnet på halvdistanse, som gjorde at Repstad kunne lobbe ballen vakkert i det tomme buret.

Like etter utlignet Start. Lars-Jørgen Salvesen gjorde all jobben selv, ned til dødlinja, spilte fri Rasmussen, som enkelt satte ballen i mål.

Vindbjart vant fortjent

Dermed gikk lagene til pause etter en meget morsom omgang.

Start kom ut mye mer aggressive enn i første omgang, og strammet inn det defensive. Det første kvarteret av omgangen så det ut til at det skulle bli Start som satte inn kampens femte mål. Så feil kan man ta. Kim Kvaalen fikk gå og gå, og hamret inn ballen fra 20 meter. Dermed ledet Vindbjart for tredje gang.

Etter dette tok Vindbjart mer over, og Start slet med å skape noe som helst mot et kompakt og godt Vindbjart. Dermed var det fullt fortjent at venndølene også fikk et fjerde mål, ved Victor Vindfjell.

Dermed endte kampen 4-2, noe skuffende fra et Start som manglet sine aller beste spillere.