KRISTIANSAND (fvn.no): — Simon Larsen er klar for Hønefoss på lån ut sesongen, opplyser Larsens rådgiver og tidligere trener i Randesund, Kjetil Ruthford Pedersen til Fædrelandsvennen.

Vålerenga-stopperen har vært et hett navn på Sørlandet i det siste. Start har sluppet inn mye mål og ønsket seg Larsen. I stedet er han nå klar for Hønefoss, en konkurrerende klubb i bunnen av tabellen.

— Dette er en god avtale for både Simon og samboeren. Det er innforbi kjøredistanse fra Oslo, så de kan fortsatt bo der og hun kan beholde jobben sin, fortsetter Ruthford Pedersen

Start har lenge sagt at de ønsket seg 25-åringen. Etter det Fædrelandsvennen kjenner til hadde Start investorer som vile hjelpe med å hente Larsen til Kristiansand, men har ikke lykkes å skaffe samboeren jobb.

— Det er ikke Starts skyld at han ikke går til dem. De har gjort alt de kan, opplyser sier rådgiveren.

Simon Larsen har den siste tiden sklidd ut av midtforsvaret til Kjetil Rekdal. Han ble sett på som et femtevalg i klubben.

Søndag gjester nettopp Start landslagsarenaen for å møte Vålerenga.Etter det Fædrelandsvennen kjenner til hadde Start investorer som vile hjelpe med å hente Larsen til Kristiansand, men har ikke lykkes å skaffe samboeren jobb.