Martin Ramsland har hatt en kanonsesong for Strømmen. Her jubler han etter sin matchvinnende scoring mot Kristiansund søndag. Martin Ramsland har hatt en kanonsesong for Strømmen. Her jubler han etter sin matchvinnende scoring mot Kristiansund søndag. Foto: NTB Scanpix

Ramsland har fått tilbud fra eliteserieklubb

Martin Ramsland scoret 12 ganger for Strømmen denne sesongen. Neste år kan han spille i eliteserien.

— Det har gått over all forventning, sier Ramsland.

22-åringen fra Marnardal er nettopp ferdig med årets sesong i Strømmen, hvor han ble toppscorer med 12 mål. Det siste kom mot Kristiansund i siste serierunde, og sørget for at laget fra Romerike beholdt plassen på nest øverste nivå.

— Det har blitt mange 1-0-scoringer i år, så jeg er greit fornøyd, sier Ramsland, som har blitt matchvinner både mot Hønefoss, Nest-Sotra, Åsane, Bærum og Kristiansund i 1. divisjon i år.

Spissen går ut av kontrakt med Strømmen, og hans gode sesong har gjort ham attraktiv for andre klubber.

— Jeg har per nå to konkrete tilbud, sier Ramsland.

Er Start-supporter

Sogndal og Kristiansund er de to klubbene. Førstnevnte vant 1. divisjon i år, og skal spille i eliteserien i 2016. Kristiansund endte på 3. plass, og møter Ranheim i første kvalikkamp.

— Jeg har fortsatt ikke tatt noen avgjørelse. Jeg trives godt i Strømmen, og kommer nok til å få et tilbud derfra også, sier Ramsland.

Han karakteriserer det sportslige tilbudet fra Sogndal som ganske bra.

— Det kortsiktige målet er å spille i eliteserien, så det er veldig interessant. Det finnes også muligheter til å studere der, sier Ramsland.

- Hva med Start, har du hørt noe fra dem?

— Nei, det er lenge siden nå. De har vel sitt å styre med i nedrykksstriden, sier Ramsland, som er oppvokst som Start-supporter.

— Jeg har alltid hatt lyst til å spille for Start, sier Ramsland.

- Ramsland er interessant

Bård Borgersen bekrefter at spillerlogistikk ikke er førsteprioritet i Start akkurat nå.

— Det er vanskelig å sette i gang prosesser når vi ikke vet hva som skjer neste år ennå, sier han.

Ramsland er uansett et navn som er spennende, sier han.

— Ramsland er sørlending, og en god spiller. Vi ønsker stort lokalt innslag, og det er naturlig å tenke at Ramsland er interessant, sier Borgersen.

Martin Ramsland kom til Strømmen fra Mandalskameratene sommeren 2013.