Til Telemarksavisen bekrefter kristiansander Steffen Hagen at han har fått et lønnstilbud fra Start med tanke på neste år.

— Ja, det har jeg. Jeg har fått et godt kontraktstilbud. Men jeg tror ikke jeg skal si så mye mer om det nå, sier han til lokalavisen.

Hagen, som har vært i flere landslagstropper det siste året, går ut av kontrakt med Odd etter denne sesongen. Han har tidligere sagt til Fædrelandsvennen at han kan tenke seg å spille i Start i løpet av karrieren. Han har også kunne tenke seg et opphold i utlandet. Foreløpig har ingen utenlandske klubber meldt seg, og Hellemyr-gutten har per nå Odd og Start som de to eneste reelle alternativene. Det internasjonale overgangsvinduet stenger 31.august.

Tilbudt god lønn i Odd

— Jeg bestemmer meg når jeg er klar til å si ja, og jeg har sagt hele tiden at det skal komme veldig gode tilbud for at jeg ikke skal bli i Odd, sier Hagen til TA.

I følge avisen skal Hagen være tilbudt 90.000 kroner i måneden i Odd.

29-åringen har vært i Skien siden 2006. Før det spilte han i Vigør og Mandalskameratene.

Start vil ikke bekrefte at de har kommet med et tilbud til Hagen.

— På generelt grunnlag kan jeg si at Steffen Hagen er en av norges beste forsvarsspillere. Utover det har vi ikke så mye å si, sier Start-direktør Even Øgrey Brandsdal.