Odd og Steffen Hagen kunne juble for seier over Stabæk. Odd og Steffen Hagen kunne juble for seier over Stabæk. Foto: NTB scanpix

Start vil ha Odd-kapteinen

Steffen Hagen (29) bekrefter at han har mottatt et tilbud fra Start.

Til Telemarksavisen bekrefter kristiansander Steffen Hagen at han har fått et lønnstilbud fra Start med tanke på neste år.

— Ja, det har jeg. Jeg har fått et godt kontraktstilbud. Men jeg tror ikke jeg skal si så mye mer om det nå, sier han til lokalavisen.

Hagen, som har vært i flere landslagstropper det siste året, går ut av kontrakt med Odd etter denne sesongen. Han har tidligere sagt til Fædrelandsvennen at han kan tenke seg å spille i Start i løpet av karrieren. Han har også kunne tenke seg et opphold i utlandet. Foreløpig har ingen utenlandske klubber meldt seg, og Hellemyr-gutten har per nå Odd og Start som de to eneste reelle alternativene. Det internasjonale overgangsvinduet stenger 31.august.

Tilbudt god lønn i Odd

— Jeg bestemmer meg når jeg er klar til å si ja, og jeg har sagt hele tiden at det skal komme veldig gode tilbud for at jeg ikke skal bli i Odd, sier Hagen til TA.

I følge avisen skal Hagen være tilbudt 90.000 kroner i måneden i Odd.

29-åringen har vært i Skien siden 2006. Før det spilte han i Vigør og Mandalskameratene.

Start vil ikke bekrefte at de har kommet med et tilbud til Hagen.

— På generelt grunnlag kan jeg si at Steffen Hagen er en av norges beste forsvarsspillere. Utover det har vi ikke så mye å si, sier Start-direktør Even Øgrey Brandsdal.