BÆRUM (fvn.no): Start møter Stabæk på Nadderud søndag kveld. Vertene ligger på plassen over Start, og rykker ned til 1. divisjon om det ikke blir seier over Steinar Pedersens gutter.

Det har vært klart en god stund at Start rykker ned, men laget har fått seg en liten opptur i innspurten av årets sesong. Men Start har ikke vunnet borte siden 30. mai i fjor. Det er 23 kamper siden.

Bojang på kanten

Pedersen har tatt ut følgende lag til kampen (4-4-2): Håkon Opdal — Alex De John, Tapio Heikkilä, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad - Jibril Bojang, Erlend Segberg, Andreas Hollingen, Espen Børufsen - Dennis Antwi, Lars-Jørgen Salvesen.

Rolf Daniel Vikstøl er tilbake på Start-laget, etter å ha stått over de to siste kampene på grunn av karantene.

Jibril Bojang får også en sjelden sjanse fra start. Den tidligere Lørenskog-spilleren har ikke spilt i eliteserien siden 0-2-tapet borte mot Rosenborg 18. september.

Flere er ute

For Stabæk, starter blant annet Ohi Omoijuanfo, som spilte for Steinar Pedersen i Jerv i fjor.

Benken til Start: Mats Olsen, Jens Skogmo, Daniel Aase, Gudmundur Kristjansson, Austine Ikenna, Eirik Wichne, Lasse Sigurdsen.

Espen Hoff er igjen i Kristiansand, mens Robert Sandnes og Chidiebere Nwakali er skadet. Uduak Idemokon har trent for fullt i det siste, men ikke med i troppen mot Stabæk.