Shala er med eliteserieklubb på treningsleir

Herolind Shala blir med Stabæk til Thailand.

Publisert:

Herolind Shala som Start-spiller Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY

  • Steffen Stenersen
Denne artikkelen er over ett år gammel

Det er Stabæk selv som melder at Herolind Shala blir med klubben på en tidagers treningsleir i Thailand.

Shala står uten kontrakt etter å ha spilt høstsesongen for Start. Han ble raskt en publikumsfavoritt på Sørlandet etter 14 kamper i Eliteserien siden overgangen fra Lyngby. Men det ble raskt klart etter nedrykket at 26-åringen var lite lysten på å være med Start ned i 1. divisjon.

Les også

Start selger midtbanespiller

Fædrelandsvennen har lenge prøvd å komme i kontakt med Shala selv, men han har ikke besvart våre henvendelser med spørsmål om framtiden. Hans agent Jack Karadas meldte nylig at det var «ingenting konkret» å melde.

Da Fædrelandsvennen snakket med Kjetil Rekdal i forrige uke, sa han at Start ikke hadde gitt opp å beholde Shala på Sørlandet.

– Vi har ikke gitt opp, og Tor-Kristian (Karlsen) har kontakt med han av og til. Jeg hadde tenkt å ringe han selv for å høre hvordan det går. Han vet at vi veldig gjerne vil at han skal være her, men vi respekterer at han vil spille på høyest mulig nivå, sa Rekdal.

Nå er midtbanespilleren altså med Stabæk på tur.

– Shala er en spiller som gjorde det bra, og som har kvaliteter vi ser etter, sier sportssjef Inge André Olsen i Stabæk til Eurosport.

Husker du disse Shala-sakene?

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. IK Start