I en pressemelding som er lagt ut på Facebook, skriver 4. divisjonslaget Donn 2 at Christer Kleiven (27) har meldt overgang fra 3. divisjonsklubben Vigør.

— Valget var ikke vanskelig i det hele tatt. Det skal bli utrolig moro å igjen få trille ball med Doffen og Strømstad på midtbanen, så fremt jeg får plass blant de elleve som starter. Jeg hadde stående tilbud fra flere klubber i divisjonene over, men det sosiale aspektet veide tyngst, sier Kleiven i en kommentar.

Profiler i Start

27-åringen har en fortid fra klubber som Start, Stabæk og Odd. Han debuterte i eliteserien i 2007, og har en rekke aldersbestemte landskamper for Norge. Før 2015-sesongen annonserte Kleiven at han ga seg med toppfotballen.

I Donn 2 blir han lagkamerat med de tidligere Start-heltene Fredrik Strømstad og Kristoffer «Doffen» Hæstad, som begge fikk sitt store gjennombrudd for klubben under sølvsesongen i 2005. Strømstad (34) ga seg som fotballspiller på toppnivå etter at han ikke fikk ny kontrakt med Start etter 2012-sesongen. Han fikk over 200 seriekamper for Start, og 18 A-landskamper for Norge.

Doffen la opp sommeren 2014, etter at kontrakten med Vålerenga ble avsluttet. 32-åringen står bokført med 239 eliteseriekamper for Start og Vålerenga, og 28 A-landskamper.

— Flere strenger å spille på

Donn 2-trener Rune Hægeland er godt fornøyd med signeringen.

— I tillegg til å være en god spiller med masse erfaring fra det høyeste nivået i Norge, så er Christer en heilt grei type utenfor banen og vil derfor passe bra i et allerede harmonerende og homogent garderobemiljø, sier han.

Donn 2 spiller i 4. divisjon i Agder, og serieåpner hjemme mot Lyngdal på Kongsgårdbanen fredag 1. april.

PS: Donn 2 har også sikret seg den tidligere Fløy-profilen Lars Kristian Pedersen. Han var kaptein for 2. divisjonsklubben i fjor, men bestemte seg for å legge opp etter 2015-sesongen.