Jamshid Nazari imponerte i proffdebuten

AIK Lund-bokseren vant i helga en enstemmig seier over sin motstander fra Georgia.

Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Nils Kapstad
    AIK Lund
Denne artikkelen er over to år gammel

Kristiansanderen Jamshid Nazari debuterte som proffbokser på Melhus Promotion sitt arrangement i Skien lørdag. Jamshid imponerte i kampen og vant, etter fire knallharde runder, en enstemmig seier over Bakar Gelenidze, Georgia. I motsetning til de fleste debutanter, var det ingen «journeyman» Jamshid møtte i sin første profesjonelle kamp.

Tvert i mot er Bakar Gelenidze en ung og fremadstormende bokser med bare to tap på sju kamper. Bakar, som har vunnet tre av sine kamper på KO, var meget aggressiv og slo knallhardt gjennom hele kampen.

Den første runden ble nokså vill og Jamshid hadde mer enn nok med å ri stormen av. I andre runde kom han i gang med flott kontraboksing og avverget georgianerens voldsomme angrep. Videre i kampen var det Jamshids bedre bokseteknikk som gjorde utslaget, men Bakar var farlig til siste sekund. Jamshid fikk vist at formen er helt på topp. Flott debut.

Jamshid Nazari er dermed den fjerde AIK Lund-bokseren som forsøker seg i de profesjonelles rekker. Han følger i fotsporene til Bjarne Lingås, Bjørn Rudi og Harald Skog.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. AIK Lund
  2. Boksing