Denne helgen deltok 19 spillere fra Kristiansand Badmintonklubb (KBK) i nasjonalt rankingstevne i Oslo i klassene U15 og U17. Mads Marum var den blant 19 KBK-spillere som hevdet seg aller best.

Også Emma Wåland og Thea Tønnesen markerte seg med sterke resultater.

Mads Marum leverte en flott turnering, og vant finalen i både herresingel og herredouble i klassen U17. I semifinalen ble det en sterke seier over spilleren som er ranket som nummer 1 i Norge – Tobias Krømke. I herredouble ble det også seier sammen med samme Tobias Krømke fra Sandefjord BK. I tillegg til dette ble det en flott 3. plass i U17 mixdouble sammen med klubbmakker Emma Wåland.

Emma leverte også sterke resultater utover dette med 2. plass i damesingel U15X (seedet gruppe) og 2. plass i damedouble sammen med klubbmakker Thea Tønnesen. Damedoubbelen ble tapt med minste margin, 22-24 i 3. sett. Thea Tønnesen hadde også en god turnering ut over dette med 3. plass i damesingel U15X (seedet gruppe) og 3. plass i mixdouble U15 sammed med klubbmakker Jonas Østhassel.

Thea Tønnesen og Emma Wåland – 2. plass i damedouble ( Foto: foto: privat).

Ut over dette ble det flere gode resultater til KBK. Nevnte Jonas Østhassel fikk 3. plass i herredouble U15 sammen med klubbmakker Jonas Tønnesen. Nikolay Avenstroup og Christoffer Ripegutu fikk 3. plass i herredouble U17 etter en spennende og tett semifinale mot vinnerne Mads og Tobias. Julie Marie Abusdal tok 3. plass i damesingel U15A og Marie Mørk tok 3. plass i damedouble U15 med makker Astrid Madsen fra Sandefjord BK.