Prisdryss til Naglestad

Kristiansanderen Markus Naglestad (28) stakk av med tre av fire priser under EIK Fotballs sesongavslutning.

Publisert:

Markus Naglestad scoret 25 mål på 26 seriekamper i sin debutsesong for 2. divisjonslaget EIK Fotball, som ble nummer fire i serien. Foto: Egersunds IK Fotball

Brukergenerert innhold

  • Egersunds IK Fotball

EGERSUND: Sist helg markerte A-laget slutten på sesongen med bankett på Grand Hotell. Der ble fire priser delt ut. Markus Naglestad stakk av med tre av dem. Det var heller ikke uventet etter hans strålende sesong hvor han puttet 25 mål i løpet av sesongen i PostNord-ligaen.

– Målet før sesongen var å rykke opp og det klarte vi ikke å oppnå. Jeg er skuffet over det, men synes selv at jeg leverte en godkjent sesong, sier Naglestad og legger til:

– Jeg har signert en ny avtale ut neste sesong, så målet er definitivt å gjøre det vi ikke maktet i år. Personlig så vil jeg gjerne fortsette å utvikle meg og bidra enda mer i alle spillets faser.

På EIK spiller han 10’er i en 4-2-3-1-formasjon. Han fikk i tillegg til disse tre prisene også en supporterpris for Årets spiller.

Prisutdeling:

Årets spiller: Markus Naglestad

Toppscorer: Markus Naglestad (25 mål)

Spillernes spiller: Markus Naglestad

Innsatspokalen: Sander Haugstad

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Egersunds IK
  2. Fotball