Vigør G15 tok sølv i årets Nørhalne Cup. Foran fra venstre: Jesper Aamodt, Sebastian Skeie, Tony Le, Harsjin Karim, Mattias Trone, Fredrick Håkonsen, Sander Ovnerud, Andreas Skoglund (har gitt seg på laget nå) og Sebastian Aamodt. Bak fra venstre: Jacob Haugeland, Gerog Dirdal, Eron Zejnullahu, Simen Schille Olsen, Malik Gamajev, Sander Meås Nilssen, Gard Fossdal-Uleberg, Kevin Klausen + trenere Even Ovnerud og Tor Skeie. Ikke på bildet: Hovedtrener Jan Fredrik Riesen. Privat

Vigør G15 spiller om «NM-gull»

Vigør G15 har i helgas Adidas Cup-sluttspill muligheten til å bli uoffisiell norgesmester.

Morgan André Karlsen

Vårt G15 lag har kvalifisert seg til helgas sluttspill sammen med Viking, Fyllingsdalen og Odds ballklubb.

Det har vært ei lang reise fra gruppespillet startet i april og fram til lørdagens semifinale mot Viking. I gruppespillet ble det full pott mot Donn, RIL og Grane før guttene slo Skedsmp 8–1 i 1/16-dels finalen. Neste motstander før sommerferien var Ås IL Fotball og guttene viste styrke da de vant en thriller 5–4 på Pors Stadion i slutten av juni. Etter ferien var det kun Begby IL som sto i veien for ei eventuell helg på Gjøvik og nok en gang tok guttene turen til Porsgrunn og nok en gang leverte de så det holdt med en solid 6-2-seier.

I mai reiste laget til Nørhalne Cup i Danmark og gjorde sine saker meget bra, noe som til slutt endte med en flott 2. plass etter finaletap mot Ikast FC. En del av guttene fikk også med seg det fantastiske gullet i Norway Cup for G16. Det har med andre ord vært en begivenhetsrik sesong så langt.

Det er ikke småklubber vi måler krefter mot denne helga når det er Viking som venter i semifinalen og Fyllingsdalen spiller mot Odds ballklubb i den andre kampen. Våre gutter skal spille semifinalen i Vardal idrettspark og kampen har avspark lørdag klokka 15.

Finalen spilles søndag kl. 14.30 på Vind Idrettsplass, mens bronsefinalen spilles samtidig i Vardal.

Det er en enorm prestasjon av guttene å kvalifisere seg til et sluttspill som betyr at de er blant landets fire beste lag i sitt årskull. Vigør følger spent med gjennom helga og oppdaterer fortløpende i alle klubbens kanaler på sosiale medier.

Lykke til alle sammen!