Agder-veteraner satte verdensrekord i Aquarama

Denne kvartetten fra Masters Sørlandet satte i helga verdensrekord på hjemmebane.

Publisert:

Fra venstre: Marianne Fuglestveit (43) fra Kristiansand, Janne Thorstensen (53) fra Kristiansand, Anette Sørensen (53) fra Kristiansand og Lise Lothe (52) fra Grimstad. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Margarete Thomas
    Stevneleder Kristiansand Svømmeallianse

KRISTIANSAND: Det var under Skagerrak Swim at de fire svømmerne fra Masters Sørlandet satte verdensrekord på 4x100 meter medley i aldersklasse 200–239 år (sammenlagt alder for de fire svømmerne). De fire Agder-svømmerne fikk tiden 4.54.41 minutter.

Først ut var Lise Lothe på rygg, dernest Anette Sørensen på bryst, Janne Thorstensen på butterfly og Marianne Fuglestveit på ankertappen crawl.

– Det var moro å sette nok en verdensrekord. Det jeg synes er mest imponerende er at vi faktisk er ni damer i Masters Sørlandet som med rokeringer i laget kunne vært med på å sette rekorden, sier Lise.

– Det er gøy å oppleve at det fortsatt er mulig å forbedre seg, selv om jeg har passert 50. I tillegg er det gøy å bli utfordret til å nå nye mål, sier Anette.

– Uansett alder er følelsen av å lykkes og mestre noe like god, konkluderer Marianne.

Les også:

Verdensrekord av Masør-svømmerne

Verdensrekord til Masørs damelag

Masør med rekorddryss i NM

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Masters Sørlandet
  2. Svømming