To nye MMA-seire til Kristiansand-klubb

Sørlandets Kampsportsenter fulgte opp NM-gullene med triumfer i Danmark.

Publisert:

Fra venstre: Sohail Fasar Dar fra Sørlandets Kampsportsenter, coach Frank Dale fra Spartacus MMA, Navid Majeedi fra Sørlandets Kamsportsenter, Aslan Magomadov fra Sørlandets Kamsportsenter, Inge Paulsen fra Spartacus MMA og coach Ola Pettersen fra Oksa Muay Thai. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Merete Løvåsen
    Sørlandets Kampsportsenter
Denne artikkelen er over to år gammel

NYKØBING, DANMARK. Starten til Sørlandets Kampsportsenter (SKS) har begynt bra. For knappe to uker siden dro SKS inn to nye seire i det danske stevnet «MMA Galla vol.4.» Dette er et av Europas største stevner og ble avholdt i Nykøbing i midten av januar. Navid Majeedi vant i sin klasse på 60 kg, og Aslan Magomadov vant i klassen på 75 kg. Både Majeedi og Magomadov kan i tillegg skryte på seg NM-titler i Thaiboksing som ble avholdt 2. desember 2017 i Oslo.

Den lille klubben fra Sørlandet er stolte av seirene så langt. Majeedis neste mål er å prøve å sikre seg en VM-tittel i Thaiboksing. VM skal avholdes i Norge, men dato er foreløpig ukjent.

Aslan Magomadov er klar til kamp. Foto: MMA Galla

SKS har per i dag et samarbeid med Spartacus MMA som holder til i Vennesla. SKS har fått lov til å trene hos Spartacus men de selv leter etter egne lokaler. Planen er å åpne et nytt senter sentrumsnært i Kristiansand for å utvide kampsport-tilbudet på Sørlandet.

Navid Majeedi på vei til ringen. Foto: MMA Galla

SKS og Spartacus dro sammen ned til Nykøbing nå i januar og det var ikke bare SKS som dro hjem med seier. Spartacus MMA sin deltaker Inge Paulsen tok seieren i 93 kg-klassen.

Aslans hånd holdes i været for å indikere seier. Foto: MMA Galla

Talenter og ambisjoner er det iallfall ikke mangel på hos SKS. Med fem seire på to store stevner i løpet av en snau måned har klubben allerede fått internasjonal anerkjennelse.

PS! Emin Magomadov fra SKS skal representere Norge i landskamp mot Pakistan 22. mars.

Navid jubler for seieren. Foto: MMA Galla

Les også: Ny Kristiansand-klubb vant tre NM-gull

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. MMA
  2. Spartacus MMA
  3. Thaiboksing