Abrahamsen,

, fortsetter å imponere. I dag vant hun bronse i VM i taiji som arrangeres i Warszawa i Polen. Abrahamsen vant bronse i klassen wu-stil håndform med poengsummen 8,63. Vinneren av klassen ble Yee Jo Audrey Chan fra Malaysia, men sølvmedaljen gikk til Pui Kei Ho fra Macao.

– Dette var kjempemoro. Jeg føler det som gull, sier Abrahamsen og utdyper:

– Det er kjempespesielt å være i et VM , og jeg blir veldig ydmyk når jeg ser alle disse menneskene som har brukt år av sitt liv på å komme opp på et utrolig høyt nivå. Jeg lærer derfor enormt mye bare av å være her.Norge deltar i VM med Svetlana Negashova og Abrahamsen, som ble historiske da de tok flere medaljer i EM i Moskva. Norge har aldri før hatt taiji-utøvere på dette nivået.

Taiji, den elegante kinesiske kampsporten, ofte kalt “kongen av kung fu” – er en del av wuhsu, også kjent som kung fu-systemet. På verdensbasis er dette en meget utbredt sport, med flere stilarter, som hver tiltrekker seg millioner av utøvere. Her i Norge er ikke miljøet stort, og det var både historisk og oppsiktsvekkende da Svetlana Negasjova tok to bronser, og B. MiRee Abrahamsen sopte med seg tre gull i årets taiji-EM i Moskva.

Muligheter for flere medaljer Neste medaljemulighet er i morgen når Svetlana Negashova skal i aksjon i klassen 42-form. Hun skal konkurrere klokken 08:30. Abrahamsen skal i aksjon i igjen på onsdag i klassen 56 chen-stil håndform. Svetlana Negasjova skal også i aksjon på onsdag i klassen ny chen-stil. Konkurransene starter klokken 19:30.

Verdensmesterskapet avsluttes for Norge torsdag når Abrahamsen skal konkurrere i klassen ny chen-stil med sverd. Denne konkurransen starter klokken 19:30