Etterlengtet Jerv-seier

Etter fem strake tap vant Jerv 1-0 hjemme mot Strømmen lørdag.

Publisert:

Jerv kunne juble for seier i lørdagens hjemmekamp på Levermyr. Foto: Jan Skaregrøm

Brukergenerert innhold

  • Victoria Nikolaisen
    FK Jerv

GRIMSTAD: Etter ti spilte minutter hadde hjemmelaget allerede kommet rundt på kant og til innlegg fra Jørgen Solli to ganger, men vi lyktes ikke med noen av avslutningene. Jerv fortsatte å presse på for scoring og da det var spilt 17 minutter fikk laget frispark i god posisjon, som heller ikke førte til scoring.

Strømmen lå lavt og kompakte defensivt og det var vanskelig å få til de største sjansene offensivt. Da det var spilt 34 minutter, kom Jerv til en stor sjanse. Et nydelig innlegg fra Daniel Aase, men lagkameraten bommer litt på avslutningen og den ble sleivet til utspark.

Like etter presset Strømmen på og det endte med tre hjørnespark, hvor hjemmelaget til slutt fikk klarert bort det siste. Ikke lenge før pause var Strømmen nær ved å ta ledelsen, en av spillerne fikk ballen på rundt ni meter, men blåste avslutningen over mål. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Flott scoring

Etter hvilen fortsatte Jerv å presse på, men verken hjemmelaget eller Strømmen kom til de store sjansene. Aase var nok en gang fremme med noen gode innlegg, men avslutningene endte ikke i scoring. Men etter det var spilt 77 minutter løsnet det endelig. Simon Larsen slo en lang ball opp som John Olav Norheim vant i lufta. Han headet ballen rett i beina på Thomas Kok, som for øvrig fikk sine første minutter i Jerv-drakten, som spilte ballen fint videre til Michael Baidoo.

Baidoo nølte ikke og han skjøt knallhardt i lengste hjørne. Like etter scoringen var samme mann nær ved å doble ledelsen etter en frekk lobb fra 16-meteren, men den endte dessverre i tverrligger. Jerv hadde nokså god kontroll resten av kampen, men på overtid ble Arne Sandstøs menn presset hardt av Strømmen som fikk to hjørnespark på rad. Larsen reddet i tillegg en avslutning på streken.

Snart ny match

Kampen endte med 1-0-seier og Jerv vant dermed endelig etter fem nederlag. Laget er på 12. plass med 18 poeng på 16 kamper.

Se kampfakta her

Allerede førstkommende onsdag er det klart for ny kamp, da møter Jerv HamKam borte kl. 18.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball 1. div
  2. FK Jerv