Vindbjart-tap mot Madla

Vindbjart skapte sjanser, men greide ikke score mål i lørdagens 3. divisjonskamp.

Publisert: Publisert:

Vindbjarts Marcus Aslaksen i en av mange dueller i lørdagens seriekamp. Foto: Stian Bøe

Brukergenerert innhold

  • Stian Bøe, Vindbjart FK
Denne artikkelen er over ett år gammel

MADLA: Høstsesongen har startet, og lørdag ble det null poeng med hjem fra en lite effektiv tur til Madla. Hjemmelaget stakk inn bak forsvaret vårt tidlig i hver omgang og vi klarte aldri å sette ballen i andre målet. Hjemmelaget var nok litt bedre i første omgang, og Christoffer Braastrup Andersen hadde mest å gjøre av målmennene. Andre veien traff Henrik Rolland tverrliggeren med et langskudd og Jakob Toft hadde en heading som ble klarert vekk på målstreken.

Utover i andre omgang kom sjansene på løpende bånd, men de ble brent en etter en. Hvis ikke angrepsspillerne våre bommet på mål, var Madlas keeper, eller forsvarere, på rett plass til rett tid.

Christoffer Braastrup Andersen med en fin redning. Foto: Stian Bøe

Kjetil Myrvold kom inn fra benken og smelte to baller ut på golfbanen til Stavanger Golfklubb. Robert Våge Skårdal kom inn og kom til sjanser med en gang, et forsøk gikk fra død vinkel, på innsiden av keeper før ballen ble klarert ut fra streken.

Nære på, men vanskelig vinkel for Robert Våge Skårdal Foto: Stian Bøe

Simen Aanonsen kronglet seg gjennom i midten, men fikk aldri fyrt av noe godt skudd. Kantspillerne kom til innlegg, Toft og «Gaus» kom til avslutninger, men det ville seg bare ikke i dag mot et Madla-lag som ligger på tiendeplass på tabellen.
Vi beholder femteplassen på tabellen, neste oppgave er Start 2 på Moseidmoen neste mandag.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785