Norgesrekord og tre NM-gull i strongwoman

Lørdag 11. april var det klart for norgesmesterskap i enkeltøvelser i Valhalla i Tvedestrand i regi av Knut Bjorvatn. Øvelsene det ble konkurrert i var stokkpress, rammeløft og yoke.

Publisert:

Janne Grandalen (37) fra Arendal i aksjon i markløft. Foto: Mona Grandalen

Brukergenerert innhold

  • Janne Grandalen
Denne artikkelen er over fem år gammel

For min del var det ikke noe oppkjøring mot denne konkurransen, fordi jeg bestemte meg på en morgentur samme dag at jeg ville delta. Så gjennomføringen ble så som så. Men det var veldig god stemning i Valhalla, så det var kjempegøy å delta.

I første øvelse, stokkpress, bommet jeg på norgesrekordløft på 78 kg. Fikk godkjent løft på 73 kg. I andre øvelse, rammeløft, føltes kroppen veldig sterk, og 273 kg gikk opp ganske lett. Jeg var superfornøyd! Dette løftet var en økning av personlig rekord og norgesrekord med 21 kg. Jeg gav meg der for å spare ryggen til siste øvelsen.

Her feirer jeg etter helgas stevne i Tvedestrand. Foto: Privat.

Jeg kjente med en gang at dette ikke var dagen for å gå med yoke som var tredje øvelse. Gikk tre meter med 256 kg i andre forsøk, og reiste meg med 282 kg i tredje forsøk, men det var altfor tungt til å gå med.

Det ble tre gull og ny norgesrekord i under 70 kg og i åpen klasse og jeg er veldig glad.

I juni er det nytt NM i enkeltøvelser i Valhalla, der jeg planlegger å delta. I august er det «The World’s Strongest Hands», arrangert av Eirik Bruun Ingebretsen i Valhalla Tvedestrand, som jeg har håp om å kunne delta på. Hovedmålet mitt i 2015 er VM i slutten av august, så vi får se hvordan det passer med oppkjøringen mot det.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Blogg
  2. Strongwoman
  3. Janne Grandalen