Stevnet er i København, og motstanderen jeg får denne gangen er Olegs «The Viking» Fedotovs, som kommer fra Latvia. Han har en record på 19 seiere og 20 tap, med 13 seirer på knockout. Sifrene høres kanskje ikke kjempeimponerende ut, men han er en tøffing som kun har blitt stoppet fem ganger – da som regel stående. Han har altså en ganske bra hake og et godt forsvar, han stiller alltid opp i bra form og så gir han alltid alt han har. Hver gang man slår kommer han med slag tilbake. Han er i tillegg ganske uortodoks i bevegelsene sine, så dette blir en fin test for meg.

Han har tapt mot mange gode boksere, så dette blir en fin måte å se hvor jeg ligger i landskapet, eller hvordan jeg løser oppgaven. I og med at han som regel går tiden ut, ville det vært en stor utmerkelse om jeg hadde klart å stoppe ham før full tid. Fokuset mitt ligger på å bokse ham, men byr sjansen seg, skal jeg selvsagt gå for den. Kampen er stipulert til seks runder.

Som en del av forberedelsene har jeg et to uker langt treningsopphold i Berlin. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har vært her nede nå, men jeg går heldigvis ikke lei. Det er ganske grå omgivelser her i Marzahn-Hellersdorf, som ligger i tidligere Øst-Berlin. Dagene består som regel av to treningsøkter, et par restaurantbesøk og ellers bare soving. Ingenting i veien med det. Man får tid og ro til å få det riktige fokuset.

Jeg vil imponere når jeg går i ringen den 2. mai, og jeg går for min 7. seier.

Mer informasjon om stevnet finner du her.

Følg meg også på:

Facebook

Instagram

Twitter