Solid Kristiansand-turning i norgescupen

Fem utøvere fra Kristiansands Turnforening leverte mye bra i helgas stevne.

Publisert:

KTF-turnerne som var i aksjon i Kjennhallen i Lørenskog denne helga. Bak fra venstre: Plamen Sheytanov, trener Danail Sheytanov og Krister Sørstrand. Foran fra venstre: Ivan Maltsev, Lukas Aateigen Nilsen og Brian Rugland. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Cecilie Holmquist
    Kristiansands Turnforening
Denne artikkelen er over ett år gammel

LØRENSKOG: Plamen Sheytanov og Krister Sørstrand deltok i juniorklassen. Plamen sliter med en skade og deltok kun i tre apparater. Han gjennomførte sine apparater meget bra, med karakteren 12.1 i hopp som sitt beste apparat. Han er i god form og hadde nok kjempet i toppen av resultatlisten om han ikke hadde vært skadet. Krister har også vist at han er i god form og hadde nye elementer i alle apparatene. Frittstående ble denne gangen beste apparat med karakteren 11.55. Sammenlagt kom han på 8. plass med 59.85 poeng.

Plamen Sheytanov i svingstang:

Ivan Maltsev, Lukas Aateigen Nilsen og Brian Rugland deltok i rekruttklassen 11-12 år. Ivan hadde sin høyeste karakter i hopp, 11.95 poeng, og endte sammenlagt på 36. plass med 67.45 poeng. Lukas fikk 12.15 i sitt beste apparat frittstående og endte på 28.plass sammenlagt med 69.65 poeng. Brian hadde også hopp som sitt beste apparat og fikk 13.15 poeng, sammenlagt ble det en flott 12. Plass (74,25 poeng). Alle  tre guttene viste solid og sikker turning. Det var 58 deltagere i rekruttklassen.

Krister Sørstrand i frittstående:

Lukas Aateigen Nilsen i skranke:

Brian Rugland i bøylehest:

Ivan Maltsev i ringer:

Alle guttene har hatt solid fremgang denne høsten, de gjør en fantastisk jobb på trening hver eneste dag! Det er helt tydelig at trener Danail Sheytanov har vært med på å heve nivået på turnerne, og Kristiansands Turnforening er nå blant de syv beste klubbene i Norge.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansands Turnforening
  2. Turn
  3. Lørenskog