Lindevik gjenvalgt som leder for Divisjonsforeningen

Kari Lindevik fra Fløy ble fredag gjenvalgt som leder for Divisjonsforeningen, interesseorganisasjonen for rundt 100 klubber i PostNord- og Norsk Tipping-ligaen.

Publisert:

Kari Lindevik flankert av resten av styret i Divisjonsforeningen; Hugo Kjelseth (Harstad IL), Asle Tjøtta (Bryne FK), Christian Jæger (Fana fotball), Thor Erik Stenberg (KFUM Oslo) og Helle Visjø (Follo fotball). Foto: Arne Knoph

Brukergenerert innhold

  • Dagfinn Grastveit, Fløy

OSLO: Kari ble valgt som leder i 2016. Vi gratulerer henne med gjenvalg i et av norsk fotballs viktigste verv.

Kari vil sammen med styret jobbe med enda mer fokus på spillerutvikling og lederutvikling. Dessuten skal hun jobbe for å få fram viktigheten av våre to nivå tilhørende Divisjonsforeningen overfor NFF og andre samarbeidspartnere.

– Mange av våre klubber er store og viktige fyrtårn både i bredde og med sine A-lag. Klubbene har mye kompetanse. Dette må utnyttes for å skape gode arenaer for erfaringsutveksling, og deling for våre ledere. I PostNord er lisensordningen innført, og særlig den økonomiske delen her er viktig å følge opp slik at klubbene drives fornuftig og godt, påpeker hun.

Det var på Divisjonsforeningens årsmøte fredag 6. mars at Kari ble gjenvalgt. Det ble avholdt i forkant av NFFs Forbundsting. Tinget holdes lørdag 7. mars og søndag 8. mars.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785