Viste NM-form med hole-in-one på Bjaavann

Jan Erik Ypma viste at han er i rute til senior-NM på Bjaavann golfbane da han tirsdag slo ballen i hullet på ett slag.

Publisert:

Jan Erik Ypma fra Oppegård slo tirsdag hole-in-one fra 110 meter på Hull 17 på Bjaavann golfbane. Dette er et hull som kategorisert som par tre. Foto: Anton Nordstrøm

Brukergenerert innhold

  • Glenn Ugland
    Bjaavann Golfklubb

KRISTIANSAND: 20.-21. juni deltar Ypma sammen med 143 andre veteraner i senior-NM på Bjaavann. Tirsdag denne uka leverte han en solid generalprøve, særlig på det 17. hullet. Da klarte han nemlig å slå ballen rett i hullet fra 110 meters avstand. Det var hans andre hole-in-one i løpet av 25 år som golfspiller.

– Slaget var perfekt i lengde og retning, og jeg hadde et håp om å havne nær nok til en birdie. Det var først da jeg kom inn på greenen, at jeg til min forfjamselse så at ballen allerede lå i hullet, sier Ypma.

– Min første tanke da var at nå har jeg like mange hole-in-ones som kona mi, legger han til med et smil.

Av de 144 deltakerne (inkludert 18 damer) i senior-NM +50 år neste helg er det 15 fra arrangørklubben Bjaavann GK.

Blant favorittene i herreklassen er det et par kristiansandere, nemlig Atle Bartha fra Bjaavann Golfklubb, som har et handikap på +2.0 og Tom Arne Nordvik fra Kristiansand Golfklubb, som har et handikap på +1. I kvinneklassen er Turid Røksland fra Mandal Golfklubb, med et handikap på 13,2, eneste lokale deltaker.

Les også:

Golfkompiser spilte 118 hull på ett døgn

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Golf
  2. Bjaavann golfklubb