Troll Svenn knuste motstanden på Bjerke onsdag og tok sin 18. seier i det 26. forsøket under sal. Foto: Anders Kongsrud

Seiersmaskinen tilbake som en vinner

I det store monteoppgjøret Rappfots æresløp i Bergen hadde Troll Svenn en dårlig dag etter lang reise. Onsdag kveld var han tilbake som vinner på Bjerke.

Brukergenerert innhold

Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt Sørlandets Travpark
Publisert: Publisert:

OSLO: Nesten ufattelige 31 seire på 67 forsøk, en seiersprosent på 46,3, har Kjell Løvdals Troll Svenn så langt i karrieren. Og det ser på ingen måte ut til å stoppe der.

Etter at hesten var under pari i Bergen grunnet lang reise, var det panservogna Troll Svenn som entret Bjerke-ovalen onsdag kveld. Sammen med sin faste rytter Helene Kolle pulveriserte vallaken sine konkurrenter selv fra langt tillegg, og kom til mål på 1.25,6/2140 meter.

– Det var den gode, gamle Troll Svenn vi fikk se i dag, smilte en lykkelig seiersrytter etter løpet.

I montedisiplinen, altså travløp under sal, har Troll Svenn nå sttrålende 18 seire på 26 forsøk. Trener Kjell Løvdal fra Vegårshei kunne fornøyd fra sidelinjen konstatere at det en hest som hadde stått opp på riktig bein han fikk se i banen.

- Jeg så det da han passerte oss i svingen at han var på hugget, da skjønte jeg at han ikke kom til å tape dette løpet, sa en fornøyd 61-åring fra Vegårshei på seremoniplass.


Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785