KCK med podieplasser og trøyejakt i Sverige

Flere KCK-syklister hevdet seg meget godt i etapperittet U6 Cycle Tour.

Espen Jensen og Jesper Stiansen før start på etapperittet U6 Cycle Tour. Foto: KCK

Brukergenerert innhold

Jan Fredrik Stiansen
Kristiansands Cykleklubb
Publisert: Publisert:

Våre mest aktive syklister har deltatt i Nordens største etapperitt for ungdom i Tidaholm, Sverige. Konkurransen går over seks dager, og etappene er fartsfylte og preget av mye moro, men også dramatikk.

I tøff konkurranse mot mange av de beste syklistene fra Danmark, Sverige, Finland, Nederland, Tyskland og Island, leverte Kristiansands Cykleklubbs deltakere en meget god innsats og fikk sterke resultater.

Stian Fredheim syklet med den blå poengrøyen på to av etappene. Foto: KCK

I M15-16 stilte vi med Vetle Slemdahl og Stian Fredheim. Sammenlagt ble Vetle bestemann på en sterk 9. plass, mens Stian var uheldig med en punktering på tempoen, og mistet sin gode plassering i sammendraget.

I rittet som besto av seks etapper fikk Stian sykle med den blå poengtrøya på to av etappene, etter gode plasseringer på de første etappene, blant annet med en 4. plass på 2. etappe. En velt på 4. etappe preget karen fra Hånes, men som syklister flest kjempet han seg til mål etter å ha blitt plastret litt.

Vetle Slemdahl leverte en sterk 4. etappe og tok 3. plassen etter en tett spurt.

I M13-14 stilte vi med Espen Jensen og Jesper Stiansen. Begge har vist flott framgang i år, og selv om Espen hadde uhell på 2 etapper kjørte han bare sterkere og sterkere, og fikk en god 9. plass på 4. etappe.

Jesper fikk en solid 3. plass sammenlagt etter å ha tatt to 3. plasser og to 2. plasser på de seks etappene.

Se resultatene her

  1. Vetle Slemdahl på tredjeplass på podiet. Foto: KCK

  2. Jesper Stiansen på tredjeplass på podiet. Foto: KCK

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785