Nikola har vært rundt laget under Mattias, og spillerne er meget fornøyd med at Nikola kan videreføre og utvikle spillestilen som Mattias innførte.

Nikola har en meget allsidig og god bakgrunn som spiller, og har UEFA-A lisens som trener. Han vokste opp i Beograd i tidligere Jugoslavia. Oppveksten var preget av krigen, men fotballen preget også store deler av oppveksten. Han startet som ung i klubben Cukaricki som var i øverste divisjon i Jugoslavia. Sin første profesjonelle kontrakt fikk han i Vojvodina, hvor han var i tre år. I denne perioden spilte han fast på U-21 landslaget.

Videre spilte han for Zeta i Montenegro der han i 2004 ble kåret til beste spille i serien fra sin midtbaneposisjon. Deretter gikk turen til storklubben Røde Stjerne der det på tre år ble to serie- og cupmesterskap. Han har to A-landskamper for Serbia Montenegro.

Etter dette fulgte et opphold i Hellas der han spilte for Thrasyouvolus i øverste divisjon, før han endte sin spillerkarriere i Gyør i Ungarn, der han var i fem år. Der traff han også Katrine Lunde, som er klar for Vipers kommende sesong. Dette førte ham til russiske Rostov, der han var i trenerteamet til Rostov U-23 som sist sesong spilte i Champions League både med A-laget og U-23.

Nikola er en hardt arbeidende trener som først og fremst har som mål å få Fløy opp i PostNord-ligaen til neste sesong. Han ønsker å behandle spillerne med respekt samtidig som han legger vekt på disiplin for å kunne nå målene for laget og hver enkelt spiller. Han har et sterkt ønske om å bidra til at unge spillere i klubben kan jobbe med henblikk på å komme på A-laget dersom motivasjonen for dette er til stede.»Alt er mulig», dersom den enkelte spiller virkelig arbeider hardt nok, og har disiplin til å kunne gjennomføre dette.

Vi ønsker Nikola velkommen i Fløy !