Grane røk på hjemmetap

Grane Arendal havnet tidlig bakpå mot Volda og selv ikke en sterk sluttspurt kunne forhindre 24-26-tap.

Publisert:

Line Homdrom Rusten og Grane Arendal avsluttet sterkt, men klarte ikke å ta poeng mot Volda i Sør Amfi. Foto: Jan Espen Thorvildsen (arkivfoto)

Brukergenerert innhold

  • Trond Sørøy
    Norsk Topphåndball

ARENDAL: Volda tok tidlig grep om søndagens 1. divisjonskamp og framsto som gode bakover samtidig som de lykkes godt i angrep. Pauseresultatet var 8–15 i Sør Amfi. Etter 45 minutter lå hjemmelaget under med åtte mål. Men etter 51 minutter spilt av kampen scoret ikke Volda flere ganger og Grane-damene fikk mulighet til å pynte på resultatet. Kampen endte med tomålsseier til bortelaget og Grane Arendal falt dermed ned til femteplass på tabellen, nå med sju poeng etter seks kamper. Volda klatret opp til tredjeplass.

– Det var veldig surt å tape mot Volda, som gjorde at vi falt ned til en femteplass i serien, påpeker Grane-spiller Iben Ruud og fortsetter:

– Vi bestemte oss for å holde et godt tempo i kampen, men dessverre førte det til mange tekniske feil. Fra starten av 1. omgang slet vi med å finne flyten mot deres 5-1-forsvar, og da ble det vanskelig å lage mål. Heldigvis viste vi god lagmoral og hevet oss i 2.omgang. Vi fant en bedre flyt i angrep og sto tettere bakover. Til helga møter vi Levanger i Trondheim, så vi skal jobbe hardt for å få med oss to poeng der oppe.

Line Homdrom Rusten samtykker:

– Det positive er at vi forbedret oss mot slutten av andre omgang og reduserte tapet. Dette var en av mange kamper, så vi kommer sterkere tilbake.

Også Fanny Skindlo er klar på at Grane skal slå tilbake:

– Kampen mot Volda ble preget av dårlig intensitet og fokus. Vi fikk ingen optimal inngang til kampen på grunn av karantene på seks av jentene, som igjen førte til få spillere på trening. Vi kjempet likevel helt til siste minutt, men måtte denne dagen se oss slått av et godt Volda-lag. Vi tar med oss erfaringen og jobber videre mot en viktig kamp på søndag.

Mestscorende for Grane: Anna Clara Fjellheim 6, Maja Rame 5, Iben Ruud 5, Fanny Skindlo 3, May-Linn Mortensen 3.

Mestscorende for Volda: Fride Heggdal Stølen 7, Kine Kvalsund 5, Ingvild Græsdal 5, Hanna Ræstad 3.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Grane Arendal
  2. Håndball