Ny MMA-seier til Navid Shahi

Navid Shahi fra Sørlandets Kampsportsenter ønsker å bli profesjonell etter å ha vunnet nok en MMA-kamp.

Publisert: Publisert:

Navid Shahi (33 år, til høyre) jubler etter helgas seier i Sverige. Han slo Enes Ahmwmulic i vektklasse 61,2 kilo. Foto: Skjermdump fra video

Brukergenerert innhold

  • Sohail Faisal Dar
    Sørlandets Kampsortsenter
Denne artikkelen er over ett år gammel

MALMÖ: Navid oppsummerer selv sin karriere så langt:

– Nå har jeg gått fire MMA-kamperer som amatør rundtom kring i Europa. De har resultert i tre seire og en diskvalifisering grunnet ulovlig spark. Det er ikke lovlig å gå MMA-kamp i Norge, og det koster mye å dra til utlandet og konkurrere. Takket være min trener og noen gode venner som støtter og sponser meg har jeg fått meg noen amatørkamper.

– Denne gang ventet jeg lenge på å gå i ringen. Fire motstandere trakk seg før jeg endte opp med en motstander i Sverige nå i helga. Han var en ung mann som jeg slo enkelt. Jeg tror nå er det på tide å gå en proffkamp og finne noen gode sponsorer, som også kan gjøre forberedelsene mine bedre.

Rashid Yakhaev er klar til kamp. Foto: Skjermdump fra video

Shahids lagkamerat fra Sørlandets Kamportsenter, Rashid Yakhaev, debuterte som MMA-utøver denne helga i vektklasse 65,8 kilo. Han beskriver utbyttet slik:

Rashid Yakhaev (t.v.) møtte er erfaren MMA-utøver i sin debutkamp. Foto: Skjermdump

– Det var veldig moro, helt fra oppkjøringen til selve kampen. Jeg fikk mye hjelp av min dyktige trener og hadde den beste klubben i ryggen til å forberede meg. Uheldigvis gikk ikke kampen min vei, da jeg møtte en rutinert og erfaren motstander i Jamal Elyemlahi som hadde gått to kamper tidligere og vunnet begge.

Rashid Yakhaev i kamp med sin motstander Jamal Elyemlahi. Foto: Skjermdump fra video

– Jeg har bare seks måneder med MMA-trening før denne debutkampen, så alt i alt er jeg fornøyd. Jeg gleder meg til å trene videre og forberede meg enda bedre til neste kamp.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Sørlandets Kampsportsenter
  2. MMA