Skal bokse i giga-turnering

Jeg gleder meg til å kjempe i en av verdens største bokseturneringer.

Publisert:

Kristiansanderen Mindaugas Gedminas (22) er to ganger elite nordisk mester, to ganger elite norgesmester og har vunnet mange stevner og internasjonale turneringer. Snart skal han i aksjon i Tammer Turnaus i Finland. Foto: Sevina Ognyanova

Brukergenerert innhold

  • Mindaugas Gedminas
Denne artikkelen er over ett år gammel

Det er 2,5 uker igjen til jeg skal i aksjon i Finland. Jeg gleder meg utrolig mye til å bokse i denne turneringen, som holder et meget høyt nivå. Tammer Turnaus har lang historie bak seg. Mange verdensmestre, europamestre og OL- vinnere har bokset i denne turneringen. De mest kjente av disse er Mike Tyson, Oscar De La Hoya, Luke Campbell og Paul Omba.

Jeg forventer topp motstand, og forbereder meg smart og taktisk til denne turneringen. Trening og forberedelser går som planlagt i Kristiansand. Oppkjøring til turneringen denne gangen har vært ekstra hard og krevende. Justeringer i kosthold, treningsmengder og treningsprinsipper har fått meg til å bli en enda sterkere og bedre bokser.

Vanligvis trener jeg to økter om dagen, 14-16 timer i uka. Første økt inneholder eksplosiv styrke, mobilitet og utholdenhet. I den andre økta blir det mye terping på teknikker og taktikker, med min trener Zyandi Arsaev og to andre trenere fra AIK Lund, Geir Salvesen og Gard Ingvaldsen. I det siste har jeg hatt tett samarbeid med topp idrettsutøvere som Amandas Paulauskas og styrketrener Hans Jørgen Rulffs, som tar godt vare på meg i forbindelse med styrketrening, kosthold og kosttilskudd.

Til slutt vil jeg takke min familie og min kjæreste. Takker alle mine venner og alle som er med i Team Gedminas. Det gir meg utrolig mye motivasjon! Stor takk også til mine treningspartnere på AIK Lund og Oksa Muay Thai.

Se høydepunkter fra min karriere her

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Blogg
  2. AIK Lund
  3. Oksa Muay Thai
  4. Boksing