Testleder Øystein Sylta synes at Jamshid er i god form. Dette lover godt foran lørdagens boksekamp. Men det er alltid muligheter til å forbedringer. Vi har stor tro på at fagpersonene som nå vil justere på treningsprogrammet vil kunne heve Jamshids kapasitet på alle punkter og det må til når han møter de aller beste i tiden fremover.

– Jeg er kjempegodt fornøyd og er glad for å ha Olympiatoppen sør i teamet. De er veldig dyktige. Jeg er blitt mer bevisst på kondisjon og kosthold nå, sier Jamshid og legger tiL.

Jamshid Nazari (t.h.) må først og fremst forbedre fysikken sin før OL-kvalifiseringen i april. Foto: Foto: Fædrelandsvennen

– Jeg er i god form og gleder meg til å møte en sterk og rutinert tsjekker (Alexandr Toth). Det er altid gøy å bokse på hjemmebane og ekstra gøy når det kommer mange og heier på. Jeg lover at det blir boksing på internasjonalt nivå!

Øystein Sylta supplerer:

– Vi har kjørt både boksespesifikke tester og generelle utholdenhetstester denne uken. Jamshid klarer seg bra, har relativt bra «motor» og god evne til å utnytte den i en boksekamp. Men det er mer å gå på, og ved å gjøre noe justeringer i treningen håper vi at han skal bli bedre i stand til å gå alle tre rundene i et høyere tempo med større slagkraft, samtidig som han har overskudd til å gjøre gode tekniske og taktiske vurderinger underveis.

Foruten Jamshid skal en rekke sørlendinger bokse lørdag (stevnestart klokka 18). Fra AIK Lund skal Islam Ismailov, Pir Anwari, Nun Saenphakdi og Mindaugas Gedmidas i aksjon, fra Grimstad stiller Helge Engesland og Stian Fløystad og fra Arendal bokser Anja Ydse, Barzan Pjafi, Sander Nilsen Flegstad og Nabil André Belkhir.