RIL med Adidas-avtale

Randesund IL har i dag inngått en fireårig avtale med utstyrsleverandøren Adidas.

Publisert:

<p>Øivind Guttulsrød, Adidas – Øystein Konradsen, Randesund IL – Morten Halvorsen, G-Max</p>

Brukergenerert innhold

  • Øystein Konradsen
    Randesund Idrettslag
Denne artikkelen er over seks år gammel

Sørlandets største idrettslag er et fleridrettslag med aktiviteter innen fotball, håndball, tennis, bordtennis, barneidrett og seniortrim. Det var viktig for klubben å velge en leverandør som leverer utstyr til alle typer idrett, og som også inkluderer alle typer sko.

Som forhandlerledd har klubben valgt G-Max i Sørlandsparken. Både utstyrsleverandør og forhandler er relativt nye aktører på Sørlandet og butikken vil nå ansette egen klubbansvarlig.

Randesund IL får etter nyttår en egen vegg på G-Max i Sørlandsparken hvor medlemmer og andre kan både se og handle Randesund-kolleksjonen. Alle de nærmere 150 fotball- og håndballagene får nå nye drakter. Draktene blir fortsatt i kjent Randesundgrønn farge med hvite shorts og sokker. Draktene får nå de karakteristiske hvite Adidas-stripene.

Cirka 1500 gamle drakter samles nå inn og vil bli gitt til et godt formål. Vi vet at draktene vil bli godt mottatt og være til glede for mange barn og ungdom i andre verdensdeler preget av mye fattigdom. Et av våre jentelag skal til neste år besøke et bistandsprosjekt i Uganda. Prosjektet bygger skoler og idrettsanlegg og har egne fotballaktiviteter for jenter.

Som følge av samarbeidet vil Randesund IL arrangere Champions Academy. Et treningsopplegg med fokus og ferdigheter inspirert av det du ser på TV fra Champions League. Vi håper her på mer enn 500 gutter og jenter på Sukkevann i alderen 7-14 år. Det har vært en suksess i mange andre landsdeler og endelig kommer det også til Sørlandet.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Barneidrett
  2. Bordtennis
  3. Fotball
  4. Håndball
  5. Randesund IL