Toppkampen mot serielederen levde opp til forventningene og ble ikke avgjort før siste minutt. Lyngdal startet best, i høyt tempo, men stilte ikke Aleksander Lie i målet på de største utfordringene. Da presset stilnet litt fikk vi i gang vårt eget spill, og tok ledelsen da Sondre Nordhagen fikk stå umarkert i feltet og satte innlegget fra Ishan Skårdal i mål på volley.

De to påfølgende målene vi satte inn før pause stod Kawsu Jabai omtrent for på egenhånd. Først mottok han ballen på egen halvdel og gikk selv hele veien og skåret i lengste hjørne. Like før pause var han på farten igjen, denne gang ble det et innlegg som Lucas Næss ekspederte for sitt første mål i 4. divisjon. En god og effektiv omgang.

Etter pausen tok Lyngdal mer over med sitt mer fysiske spill og skapte en del sjanser utover omgangen. Etter snaue tjue minutter fikk de straffe etter at Aleksander feide ned en angriper etter først å ha tatt ballen. Han tok nesten straffen også, men veteranen Espen Hægeland reduserte til 1-3. Ti minutter før slutt kranglet bortelaget inn 2-3 etter at ballen spratt ukontrollert inn i feltet, umulig å se hvem som var sist på den, Morten Sanden tok ballen med ut til midten, kanskje var det han, eller kan det ha vært et selvmål?

Lyngdal fortsatte å pumpe baller mot mål, vårt gode stopperpar Follerås/Engesland hadde nok å gjøre, og keeper Aleksander gjorde en kjemperedning, men nå fikk vi også noen overgangsmuligheter. Med tre mann alene mot keeper satte nykommer Sebastian Fredriksen ballen i mål, men var nok korrekt i offside. Samme mann fikk likevel æren av å avgjøre kampen med en heading fra Hans-Robin Enoksens innlegg like før slutt. Med seieren klatret vi til topps på tabellen, ett poeng foran dagens motstander. Neste oppgave, borte mot Hægebostad mandag om en uke.

Laget vårt: Aleksander Lie, Joachim Eriksen, Børge Engesland, Christian Follerås, Ishan Skårdal, Tobias Collett, Daniel Goa Utgård, Hans-Robin Enoksen, Kawsu Jabai, Lucas Næss, Sondre Nordhagen. Innbyttere: Lasse Rustad, Kjetil Bjørk Isaksen, Markus Nyhus, Sebastian Fredriksen.