Løpsfest i Vennesla

I sterk konkurranse med fotballcup, håndballturnering og aksjonsløp i Kristiansand, deltok flere hundre barn og voksne på Sentrumsløpet i regi av IL Vindbjart ski.

Publisert:

Det var meget god deltakelse da Sentrumsløpet ble arrangert for 30. gang i Vennesla lørdag 8. september. Foto: Vindbjart Ski

Brukergenerert innhold

  • Elisabeth Sløgedal
    Vindbjart ILs Skigruppe
Denne artikkelen er over to år gammel

VENNESLA: Flott løpsvær og kjempestemning preget årets løp, som var det 30. i rekken. Innsatsen var som alltid på topp hos deltakerne, fra Trimeriets smittende humør under oppvarmingen til de minstes sprudlende iver under «Minirunden». 

Camilla Nygård fra Vindbjart ski og 7. trinn ved Hunsfoss skole må nevnes spesielt etter lørdagens arrangement. Hun har slitt med et komplisert brudd i armen i snart ett år. Nylig måtte hun igjen få på gips, men dette stopper ikke den tøffe jenta. Hun deltar både på fellestreninger og gjennomfører egentreninger til tross for skaden. Det er selvsagt begrensninger og hensyn hun må ta, men hun setter seg ikke ned og synes synd på seg selv. Når for eksempel resten av skigruppa går på rulleski, tar hun på seg joggeskoene.

Camilla Nygård gjennomførte fint med gips på armen. Foto: Vindbjart Ski

Denne lørdagen fikk hun belønning for innsatsen: 1. plass blant jentene i Skolekampen og seier på stafetten for 7. trinn sammen med laget sitt fra Hunsfoss skole. Gratulerer – vel fortjent! 

Resultater Sentrumsløpet

Resultater Skolekampen

Resultater stafettene

Les mer på Vindbjart Skis hjemmeside

Se flere bilder her:

Foto: Vindbjart Ski

Foto: Vindbjart Ski

Foto: Vindbjart Ski

Foto: Vindbjart Ski

Foto: Vindbjart Ski

Foto: Vindbjart Ski

Foto: Vindbjart Ski

Foto: Vindbjart Ski

Foto: Vindbjart Ski

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785