Kristiansandere til teamgym-EM

Sju utøvere fra Kristiansands Turnforening skal delta i mesterskapet i Portugal. I tillegg er to fra klubben reserver.

Publisert:

Ni turnere (inkludert to reserver) fra Kristiansands Turnforening er tatt ut til teamgym-EM i Portuhal kommende uke. Fra venstre til høyre: Tomine Byremo, Helle Sødal, Hanne Sødal, Sebastian Hübert, Camilla Karlsen, Georg Lagarhus, Live Klæboe Ødegård, Anna Landrud og Juni Josephsen. Foto: Håvard Haugland Bamble

Brukergenerert innhold

  • Håvard Haugland Bamle
    Kristiansands Turnforening
Denne artikkelen er over to år gammel

KRISTIANSAND: 15. oktober reiser Kristiansand-turnerne til Portugal for å delta i teamgym-EM. Mesterskapet arrangeres i Odivelas.

Totalt i den norske EM-delegasjonen er det rundt 60 utøvere, fordelt på seks lag med åtte-ti gymnaster per lag pluss reserve. Over halvparten er fra de tre klubbene Oslo, Holmen og Drammen, særlig på herresiden. I tillegg er det utøvere fra Arendal, Trondheim, Sandnes, Malvik, Holmen og spesielt mange fra Kristiansand i år.

–Jeg gleder meg til å være med i mitt tredje teamgym-EM for Norge. Det hadde vært kjempegøy å gjøre det bedre enn den hittil beste plasseringen jeg har vært med på, som er bronse. Men jeg er fornøyd både med meg selv og laget så lenge vi gjør det vi kan og holder vårt nivå, sier Sebastian Hübert.

Vi ønsker våre utøvere lykke til og heier på dem! Konkurransen streames på europeangymnastics sin YouTube-kanal.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansands Turnforening
  2. Turn
  3. Portugal