Ble dobbelt agdermester i sandvolleyball

Rikke Maasbach og Elise Munkejord vant både JU17- og JU19-klassen på hjemmebane.

Rikke Maasbach og Elise Munkejord fra arrangørklubben Kristiansand Sandvolleyballklubb vant både JU17- og JU19-klassen sist helg. Denne helga skal de i aksjon i norgestouren, også det i Kristiansand. Foto: Torje Thorkildsen

Brukergenerert innhold

Torje Thorkildsen
Kristiansand Sandvolleyballklubb
Publisert:

KRISTIANSAND: Sist helg ble det årvisse agdermesterskapet i sandvolleyball arrangert i Kristiansand. Mye av puljespillet ble spilt på Gimle, mens sluttspillet ble spilt på Torvet i byen. Etter å ha kjempet seg gjennom masse regn lørdag ble KSK-spillerne Rikke Maasbach og Elise Munkejord agdermestere i JU19, mens Sigurd von Brandis og Fredrik Ingebrigtsen vant GU21-klassen.

– Vi er godt fornøyde, selv om vi ikke leverte på topp i alle kampene våre. Det blir betydelig sterkere motstand i norgestouren denne helga, sier Elise Munkejord.

Hun har spilt sammen med Rikke Maasbach i ett år og gleder seg til nok en gang å kunne utfolde seg i sanda i hjembyen.

Også Sigurd von Brandis sier seg tilfreds med agdermesterskapet:

– Vi er veldig fornøyd med resultatet vårt. Vi satser og har ambisjoner om å gjøre det bra i NM. Slike turneringer er viktige for heve nivået vårt. Jeg er veldig imponert over KSK som har fikset til så fine baner midt på Torget. Det er alltid litt ekstra gøy å spille med publikum.

Søndag ble det spilt JU17 og senior herrer. Da vant nok en gang Rikke Maasbach og Elise Munkejord jenteklassen. Hos herrene kjempet de lokale juniorlandslagsspillerne Nils Ringøen og Karl Jørgen Mosvold seg til seier.

– Det er alltid litt ekstra gøy å spille på Torvet da det kommer flere folk og ser på, og vi får vist hva vi holder på med, sier Karl Jørgen Mosvold og legger til:

– Nils og jeg har trent mye sammen, ikke spilt så mange turneringer sammen, men det fungerte veldig bra sist helg. Jeg gleder meg til norgestour på Torvet denne helga og helga etter skal jeg spille siste turnering for sesongen og mitt siste junior- NM.

I norgestouren i Kristiansand deltar mange av de beste av landets lag på kvinne- og herresiden. Det spilles kamper både på Torvet og Bystranda og vi oppfordrer folk til å komme og se på. Mange av de beste lokale lag deltar og det er ikke usannsynlig at ett av dem spiller seg fram til finalen i kvinne- eller herreklassen.

  1. Nils Ringøen (t.v.) og Karl Jørgen Mosvold fra KSK vant seniorklassen. Foto: Torje Thorkildsen

  2. Sigurd von Brandis (t.v.) og Fredrik Ingebrigtsen vant GU21-klassen. Foto: Torje Thorkildsen

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785