Hederspris til idrettstalenter i Grimstad

Under ordførerens nyttårsmottakelse sist søndag ble 16 av Grimstads unge idrettstalenter hedret med kommunens hederspris.

Publisert:

Bak f.v.: Madelen Søfteland, Peter Flam (på vegne av sønnen Pål Flam), Elizabete Cakure, Kristine Moland Leiknes, Adrian Lauritzen Andresen, Amalie Igland Møretrø. Foran f.v.: Eline Wiig Eriksen, Mathilde Sørvåg, ordfører Beate Skretting, Ida Sannæs, Tara Sperre og Kristine Naro. Ikke til stede: Kristine Aarrestad, Victoria Hvidebergsgaard Eggen, Ingvild Meinseth, Oskar Myrestøl Johansson og Line Myrestøl Johansson. Foto: Anne Kjersti Wiig

Brukergenerert innhold

  • Anne Kjersti Wiig
    Daglig leder i Grimstad Turn- og Idrettsforening

GRIMSTAD: Dette er utøvere som har medalje i NM, UM, nordisk eller EM og VM. De har markert seg som enkeltutøvere eller som del av et lag. De har imponerende prestasjoner, og er gode ambassadører for Grimstad og gode forbilder for annen ungdom.

En av prisvinnerne, mangekjemperen Line Myrestøl Johansson fra Sørild Friidrettsklubb, melder følgende:

– Jeg synes det var veldig moro og motiverende å få en sånn pris. Etter en god sesongåpning i fjor, pådro jeg meg en skade under nordisk mesterskap i Sverige som førte til at resten av sesongen uteble. Så med det lille jeg fikk konkurrert, er det stas å få litt oppmerksomhet. 2020 håper jeg blir er bra år trenings- og resultatsmessig. Jeg tenker å konkurrere noe innendørs, men fokusere på utendørssesongen. Etter en lang periode med skade, har jeg ikke satt meg noen store mål utover å kunne konkurrere og forbedre resultater utover sesongen.

Hennes lagvenninne i Sørild, sprinteren Ingvild Meinseth, følger opp:

– Det er veldig stas å motta en slik pris, og det gir meg motivasjon til å fortsette å jobbe hardt mot å nå målene mine. I 2020 satser jeg på å slå persene mine, gjøre det bra i NM samt delta i nordisk-baltisk mesterskap.

Syklisten Oskar Myrestøl Johansson legger til:

– Det er veldig gøy å bli lagt merke til på denne måten, og å motta pris nå på vinteren i en lang og hard ressursperiode gir god motivasjon. Jeg ser veldig frem til sesongen som starter i Belgia i begynnelsen av mars med klassikere, før etapperitt og mesterskap står for tur senere i sesongen.

Sprangrytteren Pål Flam supplerer:

– Det er veldig hyggelig å bli lagt merke til! Jeg husker selv da jeg var yngre og hadde forbilder innenfor sporten som jeg så opp til, og nå har jeg blitt et selv. Vi rykket opp fra 2 divisjon til 1. divisjon i fjor, noe som gir Norge flere plasser på store stevner, og målet må bli å beholde vår posisjon der.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Ingvild Meinseth
  2. Oskar Myrestøl Johansson
  3. Madelen Søfteland
  4. Pål Flam
  5. Grimstad Turn- og Idrettsforening