Øvretveit forlenger med Jerv

Målvakten Øystein Øvretveit har signert en 3,5 år lang kontrakt med Jerv som binder ham til klubben ut 2022-sesongen.

Publisert: Publisert:

Øystein Øvretveit signerte tirsdag en ny kontrakt med 1. divisjonsklubben Jerv. Foto: Trond Christoffersen

Brukergenerert innhold

  • Trond Christoffersen
    FK Jerv
Denne artikkelen er over ett år gammel

GRIMSTAD: Øvretveit kom til Jerv fra Sandefjord foran 2018-sesongen, på en kontrakt med utløp etter 2019-sesongen. Etter positive forhandlinger med spilleren selv og hans agent, er vi stolte over å kunne meddele at han har signert en langtidskontrakt.

– Øystein er først og fremst en bidragsyter i et allerede godt miljø, han passer den sosiale profilen til klubben perfekt. Han er sulten og treningsvillig, noe som er det beste utgangspunktet for å utvikle seg videre. Han holder allerede et høyt nivå på feltspill og reaksjonssterk på streken. Vi er veldig glade for å ha Øystein hos oss, sier hovedtrener Arne Sandstø.

Øvretveit selv er meget fornøyd med å ha signert en langtidskontrakt.

– Jeg trives utrolig godt her og har tatt steg som keeper her, og det var helt naturlig for meg å forlenge med klubben. Det er en utrolig fin gruppe og en fantastisk klubb – og jeg gleder meg til de neste 3,5 årene som Jervspiller, avslutter han.

I tillegg til å være spiller, vil han også delta på treninger med våre unge keepere i treningshverdagen deres, for å bidra til deres utvikling. Han er en ung, men erfaren keeper, som har mye å lære de unge spillerne våre, for at de skal kunne ta de neste stegene. Og det er viktig at spillerne på vårt A-lag er med og bidrar til de unge spillerne i klubben.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Jerv
  2. Fotball 1. div
  3. Fotball