Randesund på sitt beste og verste

Det ble en berg-og-dal-bane-kamp for Randesund mot Sandefjord, men seieren ble halt i land med 36-34.

Publisert: Publisert:

Randesund-kvartett i Sukkevannhallen. Fra venstre: Frida Kvernes, Helene Isachsen, Hanne Byklum og Kristine Thomassen. Foto: Fredrik Jæger Walderhaug

Brukergenerert innhold

  • Fredrik Jæger Walderhaug
    Hovedtrener, Randesund IL

Sandefjord var i fjor regnet som en opprykkskandidat, men det ble ikke deres sesong. I år har de har mistet sin beste spiller (målvakten) til Tertnes og vi var spente på hva vi skulle møte i helgas seriekamp. Vi har jobbet en del med forsvar i forkant av kampen, og håpet på å kunne stå kompakt bakover og løpe inn mange enkle mål. Målet vårt var å redusere antall tekniske feil og ta duellene bakover.

Vi startet forrykende og satt inn kontring etter kontring. Kontringsspillet vårt i første omgang var det topp klasse over, og vi scoret 24 (!) mål i første omgang. Dessverre fikk vi ikke satt forsvaret som vi ønsket, og ble for utålmodige. Vi ledet 24–18 til pause og hadde fokus på å sette forsvaret og fortsette med kontringsspillet i andre omgang. Vi startet bra og ledet 31–21 etter 40 spilte minutter.

Vi hadde full kontroll, men så gikk vi inn i en periode hvor de tekniske feilene kom og vi mistet fokus. Sandefjord hadde en meget god og rutinert playmaker/skytter i Marte Pettersen som skapte masse trøbbel for oss. Hun scoret 13 mål fra 9–10 meter og vi fikk ikke presset henne nok. Sandefjord spiste opp forspranget og vi ledet kun 32–30 med ti minutter igjen. Vi tapte 9–1 på ti minutter midt i andre omgang, og gjorde det unødvendig spennende på slutten.

Randesunds tropp mot Sandefjord, inkludert scoringer og tominuttere. Foto: Skjermdump fra handball.no

Vi klarte heldigvis å komme ut av den dårlige rytmen, og vant 36–34 til slutt. Vi fikk vist oss på vårt beste og vårt dårligste i løpet av kampen, men viser styrke med å dra seieren i land etter en meget svak periode. Vi har nå fire av fire poeng i serien, og vi er på riktig vei. Våg og Pors ligger foran oss på bedre målforskjell i 2. divisjon avdeling 2.

Les flere innlegg fra og om Randesund her

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Randesund IL
  2. Håndball