Fire kamper ble spilt på lørdag med fire seiere mot klubber fra Grenlandsområdet. Det var solid og trygt keeperspill av Anders Ellingsberg, taklingssterkt og kontant forsvarsspill av Adrian og Anders. Teknisk og pasningssikkert spill på midtbanen av Andre, Erik, Kenneth og Mats. Sterkt og målgivende angrepsspill av Jørgen. Alle kom på assist- eller scoringslisten.

Det ble en meget jevn og spennende semifinale på søndag som endte uavgjort etter fullendt spilletid. Straffer måtte til får å avgjøre hvem som skulle spille finalen. Her var Øvrebø sikrest fra straffemerket.

Slik ser vinnerpokalen ut. Foto: Foto: Privat.

I finalen møtte Øvrebø IL vertsklubben Hercules 1. fra Skien, det ble en meget jevn finale som endte 2-2.

Dermed var det ny straffesparkkonkurranse i finalen. Anders Ellingsberg satte 1. straffe hardt i mål (mellom bena til keeper). Andrè Wehus satte straffe to godt plassert i mål til høyre for keeper. Jørgen Landaas var overbevisende på sin straffe opp, til høyre. Da Keeper Anders Ellingsberg reddet straffe tre fra Hercules gikk seieren og pokalen til Øvrebø G-2003. Jubelen stod i taket og svært god stemning på bussturen hjem fra Skien!

Trener/lagleder: Geir O. Wehus og Svein Arild Hægeland var med som sjåfør og leder og minibussen fikk vi låne av Øvrebø videregående skole.