Hisøy-brødre ble hedret

Hans Petter «Hasse» Larsen og Kjell Øystein «Kjella» Larsen ble hedret under onsdagens årsmøte i Hisøy Idrettslag.

Publisert:

Brødrene Hans Petter (t.v.) og Kjell Øystein Larsen (t.h.) ble satt synlig pris på under onsdagens årsmøte. I midten står Hisøy ILs leder Jon Solli, som er sjefen for klubbens rundt 1000 medlemmer. Foto: Ole Kristoffer Andersen

Brukergenerert innhold

  • Ole Kristoffer Andersen
    Hisøy IL

ARENDAL: Hasse ble i 2018 utnevnt til Æresmedlem i HIL, men kunne av diverse grunner ikke motta utmerkerkelsen den gang. Onsdag kveld var det Kjella tur til å få sitt navn skrevet i historiebøkene til Idrettslaget.

Brødrene Larsen har begge vært særdeles aktive innen Hisøy IL Fotball siden de var noen guttunger. De begynte naturlig nok som spillere og gikk etter hvert over i roller som trenere, lagledere, dommere, reiseledere, sidekommentatorer på tribunen, banemestere, håndverkere, vertskap og en hel rekke andre funksjoner som må dekkes i en fotballklubb.

Hasse har trukket seg litt tilbake, men holder fortsatt hånd over alle spilleroverganger i klubben og vi håper han kommer aktivt tilbake når det passer. Kjella er aktiv som aldri før og går i disse koronatider rundt og spinner for å komme i gang med seriespill.

Styret i Hisøy Idrettslag vedtok enstemmig at Kjella skulle utnevnes til Æresmedlem under Årsmøtet og leder i Idrettslaget, Jon Solli overrakte beviset på Æresmedlemskapet og blomster til brødrene Larsen.

Vi gratulerer!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Hisøy IL
  2. Fotball