Randesund raknet mot Ålgård

Randesund holdt følge med Ålgård til 8-8, men tapte 21–31 i onsdagens seriekamp.

Publisert:

Randesund 2020/21. Sofia Skillhammar (f.v.), Anne Charlotte Benestad Rosenvold, Elisabeth Benestad Rosenvold, Hanne Andve, Ine Flaa Lindgren, Helene Mortensdatter Isachsen, Hanne Byklum, Anne Linn Eriksen, Kristine Thomassen, Camilla Hennig-Olsen, Ingvild Bersås Westersjø, Mina Pauline Gregersen, Ingrid Vehusheia og Mari Egeland. Foto: Frank Fosse

Brukergenerert innhold

  • Trond Sørøy
    Norsk Topphåndball

ÅLGÅRD: Randesund var godt med i kampen til 15 minutter var spilt. Da festet hjemmelaget grepet om kampen og gikk fra 8–8 til ledelse 18–14 ved pause. Begge storskytterne til Ålgård gjorde en god kamp og bidro til at ledelsen økte jevnt utover i andre omgang og det endte med timålsseier.

– Vi tapte mot et Ålgård-lag som var bedre enn oss denne kampen. Skytterne deres gjorde en god kamp, og vi slet med å komme ut og presse dem. Samtidig satte hjemmelaget et bra forsvar, keeperen deres hadde mange gode redninger, og vi scoret få mål i 2. omgang, oppsummerer Randesund-spiller Ingvild Bersås Westersjø og leger til:

– Det er kjipt, spesielt når vi ser at vi er fullt på høyde med dem en periode. Nå har vi kamppause fram til 2. januar, og skal bruke den perioden godt og komme sterkt tilbake.

– Vi sto med store rom bakover og var for feige i duellspillet. I tillegg misset vi for mange gode sjanser på en god Ålgård-keeper, supplerer lagvenninne Anne Linn Eriksen.

Randesund ligger fortsatt nest sist i 1. divisjon, med fire poeng på ti kamper. Ålgård ligger på fjerdeplass, som er siste plass for å spille kvalik til neste års eliteserie. Follo HK Damer topper med 16 poeng.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Randesund IL
  2. Håndball