Grane Arendal feirer opprykket til 1. divisjon. Grane Arendal feirer opprykket til 1. divisjon. Foto: Privat

Deilig opprykksjubel for Grane Arendal

Vi har nådd vårt mål og er klare til å strekke oss enda litt lenger.

ARENDAL: Etter en tung, men lærerik sesong i fjor måtte vi ned igjen i 2.divisjon. Det var mange av jentene som innrømmet at nedrykk var tøft, men den beste medisin er å slå hardere tilbake. «Hard trening slår talent når talentet ikke trener».

Siri Aaserud (t.v.) og Eirin Sprenglewski jubler over at opprykket er sikret med 15-målsseier over Glassverket 2. Foto: Privat

Oppkjøringen skulle bære preg av dette og ved seriestart 3. september i fjor, da fløyten gikk, skulle vi være forbedret og vise alle hva vi var gode for. Men allerede i serieåpningen gikk vi på en smell. Vi klarte ikke riste av oss de høye skuldrene og tapte 29-26 hjemme mot Hinna i Sør Amfi . Presset lå på oss, vi hadde «alt å tape», vi skulle være best og vi skulle rykke opp igjen. Ting krever arbeid, steg for steg. En kamp av gangen.

Tirsdag 20. september 2016 stod sørlandsduellen mot Våg for tur! Det var i denne kampen vi virkelig fikk vist hva som skjer når man ikke gir seg, stoler på arbeidet som er lagt ned i forkant, stoler på seg selv, at man er god nok og at man virkelig vil blø for drakta, sine lagvenninner, støttespillere og trenere. Vi leverte en av klubbens beste kamper noensinne og vant 31-9.

Se video her:

2. divisjon i år vil vi tørre å påstå har hatt et høyere nivå en det det tidligere har hatt. Spriket mellom 1.divisjon og 2.divisjon er ikke lenge like stort. Vi har fått færre avdelinger og flere 2.divisjonslag som har et ønske om å rykke opp. Erfaringene fra fjorårets 1. divisjonsspill har selvfølgelig vært positivt for oss denne sesongen, men det er fortsatt ingen tvil om at årets sesong har krevd hard jobbing. Med 16 seire, tre tap og en uavgjort vant vi serien og rykker direkte opp.

Det er ingen tvil om at opprykk smaker godt og vi skal «sutte» på denne karamellen litt til, men det er nå jobben begynner. Det er nå vi må trene mer og hardere enn aldri før. Vi må starte å blø for drakta idag. Positivitet, samhold, glede, entusiasme, blod, svette og tårer er stikkordene. Vi har nådd vårt mål og er klare til å strekke oss enda litt lenger. Sammen er vi gode og sammen skal vi bli bedre.

Grane Arendal nøyde seg med en sesong i 2. divisjon før det ble nytt opprykk til 1. divisjon. Foto: Karl-Arvid Karlsson