Telenorkarusellen på ski var en kjempesuksess for tre, fire år siden da det var lange snøvintre i Kristiansands-distriktet. Og da snøen kom i år, var ikke de dyktige langrennslederne i Oddersjaa sene med å forberede en ny karusell. Tre tirsdager på rad ble det arrangert langrenn for barn opp til 12 år i området rundt Oddersjaas klubbhus på Kongsgård. Med start og mål på fotballbanen i flomlys, ble det en flott ramme rundt rennene.

Les også:

I første løp var det ca. 100 på startstreken, andre rennet samlet nesten 150 deltakere, mens hele 68 barn imponerte i pøs regnvær siste tirsdag da de gjennomførte i fin stil og med smil rundt munnen. Men Oddersjaa-lederne nøyde seg ikke med å lage renn på Lund. Magne Dølemo organiserte et eget «Fakkel-renn» i området rundt Søm kirke. Med 200 sponsede fakler og gode medhjelpere i lokalmiøjøet ble det et flott barnelangrenn også i Randesund.

Og ikke nok med det. Denne uka har Oddersjaa satt i gang skiskole for barn i Jegersberg, Hellemyr og på Lund med mange påmeldte. Om dette tilbudet fortsetter med stadig mindre snø, bør Oddersjaa kontaktes for nærmere informasjon.