V75-seier til Geir Mikkelsen

Sørlandstrener Geir Mikkelsen (49) vinner i snitt nesten hvert femte travløp han kjører. Lørdag ble det V75-seier på Forus for 49-åringen med stall på Sørlandets Travpark.

Publisert: Publisert:

Geir Mikkelsen (nr. to f.v.) kunne feire lørdagens V7-seier med Blues Photo sammen med datteren Ingrid. T.h. står en eierrepresentant. Foto: Hesteguiden.com

Brukergenerert innhold

  • Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt Sørlandets Travpark

STAVANGER: Med lørdagens triumf bokført kan Geir Mikkelsen skilte med fem seire på 26 starter så langt i 2020. Med det ligger han klart foran seiersskjemaet han har fulgt de siste fire-fem årene, med en seiersprosent på 13–14.

Lørdag var det rogalandshesten Blues Photo som hjalp 49-åringen oppover V75-tabellen for kusker. Den seks år gamle vallaken tok sin sjuende strake seier da han sammen med sørlandskusken hadde full kontroll på feltet, og kom til mål på 1.16,5a/2550 meter.

– Blues Photo er en veldig fin hest, og dette er ikke den siste seieren han tar i 2020, fastslo Mikkelsen i seiersintervjuet etter løpet. 

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Sørlandets Travpark
  2. Geir Mikkelsen
  3. Trav