V75-seier til Geir Mikkelsen

Sørlandstrener Geir Mikkelsen (49) vinner i snitt nesten hvert femte travløp han kjører. Lørdag ble det V75-seier på Forus for 49-åringen med stall på Sørlandets Travpark.

Publisert Publisert

Geir Mikkelsen (nr. to f.v.) kunne feire lørdagens V7-seier med Blues Photo sammen med datteren Ingrid. T.h. står en eierrepresentant. Foto: Hesteguiden.com

Brukergenerert innhold

  • Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt Sørlandets Travpark

STAVANGER: Med lørdagens triumf bokført kan Geir Mikkelsen skilte med fem seire på 26 starter så langt i 2020. Med det ligger han klart foran seiersskjemaet han har fulgt de siste fire-fem årene, med en seiersprosent på 13–14.

Lørdag var det rogalandshesten Blues Photo som hjalp 49-åringen oppover V75-tabellen for kusker. Den seks år gamle vallaken tok sin sjuende strake seier da han sammen med sørlandskusken hadde full kontroll på feltet, og kom til mål på 1.16,5a/2550 meter.

– Blues Photo er en veldig fin hest, og dette er ikke den siste seieren han tar i 2020, fastslo Mikkelsen i seiersintervjuet etter løpet. 

Publisert
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785