Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en to ukers samling i Saas-Fee i de sveitsiske Alpene, som bestod av fem-seks timer med snowboardkjøring hver dag. Det var deilig å komme tilbake på snø igjen. Nå er jeg veldig klar for å satse i vinter og se hvordan det går i min første sesong som senior.

Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski

Det neste på programmet er skole og trening her på Hovden. Muligens venter også en utenlandskonkurranse før jul, hvis jeg klarer å kvalifisere meg, men i mellomtiden vil jeg fokusere på trening og skole fram til vintersesongen starter.

Vinteren kommer til å bli hektisk, og det er mange konkurranser og mye filming som venter. I år har jeg planer om å delta i de fleste norgescupene, og i tillegg regner jeg med det blir to-tre utenlandsturer til litt større konkurranser.

Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski

Jeg var så heldig at jeg fikk delt opp det tredje året mitt her på HSG. Dette gir meg muligheten til å satse enda mer denne vinteren, og det betyr at jeg vil få mer tid både i år og neste år til å satse på snowboard, og det samme med skolefagene.

Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski

Nå gjenstår det bare å se hvordan denne vinteren blir, og hvilke mål jeg klarer å oppnå. Det blir spennende, og jeg har aldri vært så motivert som jeg er nå i forkant av en sesong.

Video fra turen til Saas-Fee nå i høst: