Topp motivert før ny sesong

Jeg er klar til å satse mer enn noen gang på snowboardet.

Publisert:

Sindre Tveiten (18) fra Søgne i svevet. Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski

Brukergenerert innhold

  • Sindre Tveiten
Denne artikkelen er over tre år gammel

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en to ukers samling i Saas-Fee i de sveitsiske Alpene, som bestod av fem-seks timer med snowboardkjøring hver dag. Det var deilig å komme tilbake på snø igjen. Nå er jeg veldig klar for å satse i vinter og se hvordan det går i min første sesong som senior.

Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski

Det neste på programmet er skole og trening her på Hovden. Muligens venter også en utenlandskonkurranse før jul, hvis jeg klarer å kvalifisere meg, men i mellomtiden vil jeg fokusere på trening og skole fram til vintersesongen starter.

Vinteren kommer til å bli hektisk, og det er mange konkurranser og mye filming som venter. I år har jeg planer om å delta i de fleste norgescupene, og i tillegg regner jeg med det blir to-tre utenlandsturer til litt større konkurranser.

Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski

Jeg var så heldig at jeg fikk delt opp det tredje året mitt her på HSG. Dette gir meg muligheten til å satse enda mer denne vinteren, og det betyr at jeg vil få mer tid både i år og neste år til å satse på snowboard, og det samme med skolefagene.

Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski

Nå gjenstår det bare å se hvordan denne vinteren blir, og hvilke mål jeg klarer å oppnå. Det blir spennende, og jeg har aldri vært så motivert som jeg er nå i forkant av en sesong.

Video fra turen til Saas-Fee nå i høst:

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Blogg
  2. Sindre Tveiten
  3. Snowboard